Uusi paneelikattomaali ei valu eikä roisku

Talo

Paneelikattomaali luo helposti avaruutta ja valoisuutta kotiin. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kellastuneet kattopaneelit halutaan yhä useammin maalata valkoisiksi. Paneelikattomaali kirkastaa koko asunnon ilmeen ja valoisuus sekä avaruus lisääntyvät.

Nyt Teknos tuo kuluttajille himmeän, valkoisen paneelikattomaalin, jonka peittokykyyn on kiinnitetty erityistä huomiota. Uusi paneelikattomaali on erityisen peittokykyinen ja sillä maalaaminen on helppoa, koska maali ei valu tai roisku.

– Tuotekehityksessä on panostettu maalin tarttumiseen puupintaan sekä oksien ja muiden tummentumien aiheuttamien läpivärjäymien ehkäisemiseen. Vanha, hyvin tummunut paneelikatto saadaan tällä maalilla valkoiseksi helposti maalaamalla pinta kahteen kertaan, maalarimestari Martti Kopisto Teknokselta kertoo.

Paneelikattomaali tuo tasaisen tuloksen myös höylätyllä puupinnalla

paneelikattomaali

Tuotekehityksessä on panostettu muun muassa maalin tarttumiseen puupintaan.

Muista sisämaaleista paneelikattomaalin erottaa lisäksi se, että sen avulla maalaamisen lopputulos on höylätyllä puupinnallakin tasainen.

– Himmeä maali antaa anteeksi vanhan paneelikaton pinnan rosot. Paneelikattomaalilla maalaaminen on helppoa, koska maali ei valu eikä roisku ympäriinsä, sanoo Kopisto.

Vesiohenteinen paneelikattomaali on lähes hajuton. Maali sopii sekä uusille että jo käsitellyille kattopaneeleille. Paneelikattomaali on hyvä vaihtoehto myös esimerkiksi mökin hirsiseinien maalaamiseen, mikäli lakkauksen sijaan halutaan peittävä lopputulos.

Lisätietoa:

  • Himmeä vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali puupinnoille.
  • Soveltuu uusien ja aiemmin lakattujen ja maalattujen paneelikattojen pohja- ja pintamaalaukseen kuivissa sisätiloissa.
  • www.teknos.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kattomaali kattopaneeli paneelikattomaali sisäkattomaali


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: