Siirry pääsisältöön

Osallistu kilpailuun!

Voit voittaa Tempur-tyynyn

Uusia koneita keittiöön

Keittiö
Keittiön pienkoneilta vaaditaan laatua, tehoa, tyyliä ja vaivattomuutta. Laite voi olla aamujesi piristys tai keittiösi helmi, joka erottaa sinut muista. Toimittaja Anne Korkala poimi edustavan valikoiman uusia vempaimia keittiöön. Kokeile ja ihastu!
TEKSTI ANNE KORKALA
KUVAT VALMISTAJIEN JA MAAHANTUOJIEN
Wasser Maxx -hiilihapotuskone
Kuplavettä koneella. Wasser Maxx on kaasuyhtiö Agan hiilihapotuskone, joka muuttaa muutamassa sekunnissa nappia painamalla hanaveden raikkaaksi kuplavedeksi. Yhdellä hiilihappopullolla kohtuukäyttäjä valmistaa noin 60 litraa vissyvettä tai limonadia. Myynti MustaPörssi, Stockmann, Kodin Ykkönen, Euronics. Deluxe-mallin hinta 119 euroa.
Vulcano-vedenkeitin, Casa Bugatti
Kiekuuko tämä? Casa Bugattin kukonhelttainen Vulcano-vedenkeitin edustaa yksilöllistä italialaista Teseo Berghellan muotoilua. Saatavana Espoon Tapiolan Sadelli-liikkeestä sekä verkkokaupasta www.sadelli.com. Hinta 176 euroa.
Diva-espressokeitin, Bugatti
Kaunis ja nopea! Bugatti pisti Diva keittimessään espressokoneen ulkonäön kerralla uusiksi. Nopea kone valmistaa espresson kunnon maitovaahdolla vain 25 sekunnissa. Myynti Stockmann-tavaratalot, Sadelli.com-verkkokauppa sekä hyvinvarustetut erikois- ja sisustusliikkeet. Hinta noin 790 euroa.
Brésil kahvimylly, Peugeot
Kahvia myllystä. Jos kaipaat kahviisi lisää aromia, jauha pavut itse. Peugeotin Brésil kahvimyllyssä jauhekarkeuden voi säätää sopivaksi, ja kahvia saa juuri sopivan kerta-annoksen. Kahvimyllyä voi tilata Decanterista. Hinta 72,90 euroa.
KAM200 kahvinkeitin, AEG
Mitä saisi olla? AEG KAM200 kahvinkeittimellä voi keittää kahvia sekä perinteisesti valmiista kahvijauheesta tai itse jauhetuista kahvipavuista. Kahvimyllyn lisäksi keittimessä on kätevä ajastin sekä aromisäädin, jolla valitaan kahvin vahvuus. Myynti Citymarket, Kodin Anttila, Musta Pörssi. Hinta 129 euroa.
FP250 monitoimikone, Kenwood
Sinkkutalouksiin. Kenwoodin pienellä ja sähäkällä FP250 monitoimikoneella valmistat sporttispurtin jälkeen näppärästi vaikka kasvismehun. Kone leikkaa, raastaa, viipaloi, pusertaa ja pyöräyttää, mutta ei vie tilaa. Koneen kapasiteetti riittää litran taikinaan. Myynti Stockmann- tavaratalot. Hinta noin 109 euroa.
Esclusivo KS 5000H sitruspuserrin, DeLongh
Tuoretta mehua. DeLonghin Esclusivo aamupalasarjaan kuuluva alumiinirunkoinen KS 5000H sitruspuserrin valuttaa mehun suoraan lasiin roiskimatta ja sotkematta paikkoja. Jämerä laite on palkittu IF:n muotoilupalkinnolla 2007. Hinta Stockmann- tavarataloissa 79 euroa.
Frutti Blender tehosekoitin, OBH Nordica
Muodikas ja nuorekas. OBH Nordican limen värinen Frutti Blender tehosekoitin tekee keittiöstäsi trendikkään. Laite soseuttaa ja vatkaa keitot, kastikkeet, pirtelöt, vauvanruoat ja murskaa jäät drinkkeihin. Ruostumatonta terästä oleva terä on helppo irrottaa ja puhdistaa. Lasikulhon tilavuus on 0,8 litraa. Myynnissä tavarataloissa, marketeissa, ja alan erikoisliikkeissä. Hinta noin 45 euroa.
Kenwood kMix hm791 sähkövatkain
Kakkutaikureille. Kenwood kMix hm791 sähkövatkaimen punainen metallikuori ja pyöreä muotoilu kätkevät alleen 400 watin tasavirtamoottorin, joka tekee käsivatkaimesta erittäin tehokkaan. Viisi eri nopeutta ja pulssitoiminto. Myynti Stockmann-tavaratalot ja Musta Pörssi. Hinta 129 euroa.
Arco-talousvaaka
Vaaka ei valehtele. Arco talousvaaka sopisi ulkonäkönsä puolesta vaikka hedelmävadiksi. Runko kirsikan väriseksi käsiteltyä pyökkiä ja kulho ruostumatonta terästä. Myynti Sadelli.com verkkokauppa. Hinta 105 euroa.
Hiihtomajojen vakiovaruste. Maukas ja voimakastuoksuinen raclettejuusto on omiaan talvisiin illanistujaisiin. Raclettepannujen lisäksi Severin monitoimiraclettesta löytyy grillikivi, joka paistaa ja pitää pottukattilan lämpimänä sekä käännettävä ruiskuvalulevy, jonka toisella puolella on lettupannu. Myynti Sokos, Anttila ja kodinkoneliikkeet kautta maan. Hinta noin 59 euroa.