Uusimmat sisäovimallit – tutustu ja lue tietopaketti

Talo
Sisäovi määrittelee tilan käyttöä ja yksityisyysastetta sekä täydentää ja viimeistelee huoneen tyylin. Oven lisäominaisuudet parantavat asumismukavuutta ja turvallisuutta. Tutustu uusiin sisäovimalleihin ja lue tietopaketti!

Skaala-massiivipuuovi

Aito puupeilirakenne, vahvat tappiliitokset, puusepäntyö ja kotimaisuus ovat Skaalan massiivipuuoven valttikortit. Klassinen tammipeiliovi on valittu yhteensopivaksi lattian kanssa. Valkoiset karmit sopivat vaaleisiin seiniin. Hinta 570 €.

Skaala Ikkunat ja Ovet Oy

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Craft 101 -massiivipeiliovi

Craft-massiivipeiliovet ovat jykeviä, massiivipuurakenteisia sisäovia. Ajaton klassikko antaa kodille elegantin ilmeen. Laadukkaan rakenteen ja pintakäsittelyn ansiosta ovi on jämäkkä ja pitkäikäinen. Lisäksi elämän jälkiä saanut massiivirakenteinen ovi voidaan korjata. 3-peilistä, 6-ruutuista ja 12-ruutuista mallia saa myös erikoismitoissa. Craft 101 -ovi alkaen 190 €, perusvärillä alkaen 275 €.

JELD-WEN Suomi Oy

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Fenestra FI 235/ L20X

Leveäkehyksinen lasitettu ovi uppoaa kauniisti osaksi seinää. Ovesta saatavilla viisi värivaihtoehtoehtoa neljällä erilaisella lasilla. Neljä vakiokokoa, tilauksesta erikoismittaisena. FI 235/ L20X -oven hinta alkaen 620 €.

Fenestra Oy

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Edux-ovien Raita 4

Raita 4 -väliovessa on Sandwitchrakenne, ja pintamateriaali on kosteudenkestävä HDF-levy. Ikkunassa on kaksikerroksinen satiinilasi. Neljän vakiomitan lisäksi ovea saa erikoismittaisena- ja värisenä. Vakiokoot 499 € sisältäen mäntykarmit.

Edux-Ovet Oy

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Fenestran Witka Wood Design

Witka Wood designovet ovat Fenestran FeneTechmalliston uutuuksia. Ovet ovat pitkäikäi- siä kestävien materiaalien ja laadukkaan toteutuksen ansiosta. Ovissa on tyylikkäitä yksityiskohtia kuten karmeihin upotettavat piilosaranat. Hinta 1 550 €.

Fenestra Oy

Skaala SO108S Pähkinä

Kehärakenteisen oven kestävä rakenne perustuu vahvoihin tappiliitoksiin. Ovet toimitetaan oksattomilla puukarmeilla, joissa maalipinta kestää. Lasi asiakkaan toiveiden mukaan, valittavissa myös laminoitu tai karkaistu turvalasitus. SO108S pähkinä 650 €.

Skaala Ikkunat ja Ovet Oy

JELD-WEN Trend -liitutauluovi

Trend-liitutauluovi on oivallinen valinta lastenhuoneeseen, eteiseen tai keittiöön. Ovet valmistetaan massiivisista puukuitukomponenteista ja puukuitulevystä. Ovet 1- ja 2- peilisenä. Liitutaulu on oven toisella puolella ja toinen puoli on valkoinen. Yksipeilisen hinta alkaen 315 €.

JELD-WEN Suomi Oy

Fenestran FeneTech FI-200L7OX

Lasiaukkoinen ovi sopii eteiseen, jossa kaivataan valoa ja tilan tuntua. FeneTech -malliston FI-200L7OX-ovea valmistetaan vakiokokojen lisäksi mittatilauksena asiakkaan toivomilla lisäominaisuuksilla. Hinta alkaen 485 €.

Fenestra Oy

Fenstran FenePlus FI-KL20X

Lasinen saunan ovi kestää kosteutta, lämpötilan vaihtelua ja roiskeita. FenePlus malliston FI-KL20X-ovessa tummanharmaa kuvioitu vakiolasi ja Hoppepainike. Hinta alkaen 600 €.

Fenestra Oy

Lue tietopaketti sisäovien valinnasta >