​Mitsubishi Electric kosteudenpoistin takaisin Suomen markkinoille

Talo

Mitsubishi Electric MJ-E14 -kosteudenpoistin palaa asiakkaiden toiveesta Scanofficen tuoteohjelmaan. Mitsubishi Electric MJ-E14 on nopea, monipuolinen ja tyylikäs kosteudenpoistin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mitsubishi Electric kosteudenpoistin MJ-E16 oli Scanofficen maahantuomana myynnissä Suomessa vuodesta 2009 lähtien, myynti lopetettiin mallin valmistuksen päättyessä 2013. Useiden tähän malliin tyytyväisten asiakkaiden toiveesta, Scanoffice on nyt ottanut tuoteohjelmaansa Mitsubishi Electricin uusimman kosteudenpoistin mallin MJ-E14:sta.

Mitsubishi Electric MJ-E14 on nopea, monipuolinen ja tyylikäs kosteuden poistin. Se poistaa kostean tunkkaisen ilman ja luo tilalle kuivaa lämmintä ja puhdasta ilmaa. Laite on hiljainen, kooltaan pieni, kevyt ja helppo siirrellä.

Kosteudenpoistoteho 14 l /vrk, 1-9 tunnin ajastin, useita automaattiohjelmia, 3,8 litran keräysastia, viemäröintimahdollisuus, jäätymisenesto, IP21.

Lisätietoja:

Scanoffice

www.scanoffice.fi

Scanoffice on Pohjois-Euroopan suurin lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa lämpöpumppu- ja LVI-alan urakoitsijoista, ja toimimme koko Skandinavian alueella. Maahantuonnin ja tukkukaupan lisäksi palveluihimme kuuluvat myös jälleenmyyjien koulutus, takuuasioiden käsittely sekä varaosa– ja tarvikepalvelut. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse, sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kosteudenpoistaja kosteudenpoistin kosteus Mitsubishi


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: