MAINOS

Fiskarhedenvillanin talomallisto 2016

Talo

Talon rakentamiseen tarvitaan aikaa, tietoa ja pitkää pinnaa, onhan kyse yhdestä elämän tärkeimmistä projekteista.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Fiskarhedenvillanin tavaramerkki on muunneltavuus, joka takaa mahdollisuuden luoda täsmälleen omien tarpeiden mukaan suunniteltu yksilöllinen koti. Seinän jatkaminen, ikkunan siirtäminen tai vaikka tornin rakentaminen eivät tuota ongelmia; vain mielikuvitus, painovoima ja kaavoitus ovat rajana.

Valitse talo olemassaolevista talomalleista tai ota mukaan oma piirustuksesi. Kaikki on mahdollista. Voit tehdä satoja valintoja tai vain muutamia – kaikki lähtee sinun unelmastasi ja ajastasi.
Fiskarhedenvillanin ajankohtaisista talomalleista löytyy niin klassisen kuin moderninkin tyylisiä taloja.

Tässä 7 suosittua talomallia – niin Seinäjoen Asuntomessuille valittu Tranan kuin Red Dot Awardilla palkittu TIND

Red Dot Awardilla palkittu

TIND on tyylikäs ja moderni talo perinteisellä muotokielellä. Reilu huonekorkeus ja runsas luonnonvalo tekevät talosta ilmavan ja avaran. Huoneiden tunnelman ja harkittujen toimintojen välillä vallitsee tasapaino.

Hintatiedustelut voi osoittaa Fiskarehedenvillanin edustajille.

5063_Fiskarhedenvillan_m%c3%a5nstenen_exterior_baksida

Valoisa kapean tontin talo

Månstenen on puolitoistakerroksinen talo joka sopii erityisesti kapeille tonteille. Etuoven sivulasista luonnonvaloa tulvii eteiseen ja näkymä talon läpi vastakkaisen päädyn suuriin ikkunaseiniin on vaikuttava. Perusmalli on 171m², huoneita on 6.

Hinta alkaen 128 700 euroa*.

7326_Fiskarhedenvillan_m%c3%a5sen_exterior_baksida

Suojaisa patio ja reilusti valoa

Harjaan asti avoin sisäkatto tekee Måsen-mallista ihanan avaran. Ylös päätykolmioon sijoitettu ikkuna vahvistaa tilantuntua entisestään. Talon sisäkulmaan jää rauhallinen ja suojaisa terassi. Neliöitä talossa on 172m² ja makuuhuoneita jopa 4.

Hinta alkaen 141 200 euroa*.

Tranan

Suosittu Tranan

Seinäjoen Asuntomessuillekin rakennettava Tranan on yksi kauneimmista ja myydyimmistä malleistamme, jossa nykyajan esteettisyys- ja toimivuusvaatimukset yhdistyvät vanhanajan viehätykseen. Neliöitä perusversiossa on 177m² ja makuuhuoneita 5.

Hinta alkaen 131 700 euroa*.

rodhaken_framsida600px

Tuulahdus menneistyyttä

Rödhaken edustaa perinteistä, symmetrisesti muotoiltua taloa. Tavallista korkeammat huoneet ja pohjakerroksen suuret ikkunat tuovat ihanaa tilavuutta reilunkokoiseen keittiöön ja olohuoneeseen. Neliöitä on 183m² ja huoneita on 6, joista 3 on makuuhuoneita.

Hinta alkaen 142 400 euroa*.

Berguven

Puusepäntaitoa korostava rinnetalo

Berguven on rinnetalo, jonka saa helposti muokattua kaksikerroksiseksi, ja juuri itselleen sopivaksi! Iso eteinen ja toimiva pohjaratkaisu. Alkuperäisversiossa 245m². Huoneiden määrä on 8, joista 4 on makuuhuoneita.

Hinta rinnetaloversiona alkaen 180 500 euroa*.

Entitan

Tupakeittiö ja iso olohuone

Entitan:in suuressa ja kodikkaassa tupakeittiössä yhdistyy nykyajan toimivuus ja perinteinen asuminen. Olohuone yltää läpi talon. Perusversion koko on 135m². Huoneita Entitanissa on 5, joista 3 on makuuhuoneita.

Hinta alkaen 105 300 euroa*.

*ilmoitetut hinnat koskevat vakiosisältöistä talopakettia.

Fiskarhedenvillan-konserni, jonka pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, toimittaa vuosittain noin 500 taloa, pääosin yksityishenkilöille Pohjoismaissa. Fiskarhedenvillanin maine yhdistetään laatuun ja joustavuuteen. Se tarjoaa jämerästi rakennettuja taloja ja ainutlaatuisia ratkaisuja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Yritys on perustettu vuonna 1993 ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2014.

Lähde: PerPR

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.