MAINOS

Airam Smart led uutuus – 3-step color led-lamppu

Sisustus

Airam Smart Led –lamput ovat uuden sukupolven led-teknologiaa. Valotehoa tai värilämpötilaa muuttava älykkyys on itse lampussa, jota hallitaan tavallisella katkaisimella tai puhelimella/tabletti-tietokoneella. Airam Smart Led –sarjan uutuus on 3-step color led –lamppu. Muita Airam Smart Led –sarjan tuotteita ovat 3-step dim- ja bluetooth dim -lamput. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

3-step color led-lamppu

3-step color led-lampujen avulla lampun värilämpötilaa voi vaihtaa portaittain valokatkaisijan avulla. Värilämpötilat ovat lämmin valkoinen, päivänvalo sekä kirkas valkoinen. Lampun värilämpötila vaihtuu portaittain lämpimästä kylmään käyttämällä katkaisija off-asennossa alle neljän sekunnin ajan. Lamppua ei voi himmentää.

  • Hinta vähittäismyynnissä n. 15,00 €.

Katso video >

3-step dim

3-step dim lamppuja himmennetään portaittain tavallisella katkaisimella, joka toimii missä tahansa valaisimessa ilman erillistä himmennintä. Lamppu himmentyy portaittain käyttämällä katkaisija off-asennossa alle kolmen sekunnin ajan. Valikoimassa on kodin yleisimmin käytetyt mallit: vakiolamppu, kynttilälamppu ja GU10-kantainen PAR16-kohdelamppu.

Katkaisijan ollessa on-asennossa, on lampun valotaso 100 %. Kun katkaisija käännetään off-asentoon maks. kolmeksi sekunniksi ja taas on-asentoon, lamppu antaa 60 % valotason. Kun katkaisija käännetään uudestaan off- ja taas on-asentoon, lamppu antaa 20 % valotason.

  • Vakiokupulamppu 9,5 W E27, Ø 60/115 mm, LM/CD 810. Hinta vähittäismyynnissä n. 17,00 €.
  • Kynttiläkupulamppu 6 W E14, Ø 40/106 mm, LM/CD 470. Hinta vähittäismyynnissä n. 16,00 €
  • Kohdekupu 6 W GU10, Ø 50/57mm. LM/CD 480/360. Hinta vähittäismyynnissä n. 16,00 €
  • Pienkupu 6 W E14, Ø 45/84mm, LM/CD. Hinta vähittäismyynnissä n. 16,00 €.

Katso video >

Bluetooth dim

Perinteisen vakiolampun muotoista bluetooth dim -lamppua on helppo ohjata puhelimella tai tabletilla. Erillistä himmennintä tai sähköasennuksia ei tarvita, himmennysominaisuus on valmiina lampussa.

Apple- tai Android-laitteeseen ladataan ja asennetaan ilmainen Ingenium BLU -sovellus, joka löytyy mm. pakkaukseen painetun QR-koodin avulla. Sovelluksen avulla lampun voi sytyttää ja sammuttaa sekä himmentää 100 % – 10 %. Sovelluksella voidaan ohjata yksittäisiä lamppuja tai enintään neljän lampun ryhmiä. Ryhmiä voi olla kahdeksan.

  • Vakiokupulamppu LM/CD 810 11 W E27 Ø 65/125 mm. Hinta vähittäismyynnissä n. 32,00 €.

 

Lisätietoja:

Airam Electric Oy Ab

airam.fi

AIRAM ELECTRIC OY AB on suomalainen perheyritys, joka on ollut valon asiantuntija jo vuodesta 1921. Tarjoamme kattavan valikoiman lamppuja ja valaisimia sekä koteihin että ammattivalaistukseen. Tuotteemme on tehty suomalaisille – aina designista helppoon käyttöönottoon sekä suomenkieliseen käyttöohjeisiin ja asiakaspalveluun asti. 

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

airam led led-lamppu led-valaistus led-valo led-valot ledi ledilamppu