MAINOS

Akkukäyttöinen ruohotrimmeri STIHL FSA 57 trimmaa reunat nopeasti ja tyylikkäästi

Piha

Helppokäyttöisen STIHL FSA 57 -ruohotrimmerin avulla siistit puutarhan reunat helposti ja vaivattomasti. Trimmeri on hyvin tasapainotettu ja hiljainen. Mukana taimisuojus sujuvaan ruohon leikkuuseen puiden, pensaiden ja muiden kohteiden ympäriltä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

↑ FSA 57 akkutrimmeri on osa STIHL AK -tuoteperhettä. Samalla akulla käyttää kahdeksaa eri puutarhalaitetta aina ruohonleikkurista moottorisahaan.

FSA 57 on akkukäyttöinen trimmeri puutarhojen ja muiden pienten viheralueiden hoitoon. Mukava käyttää, paino akun kanssa vain 3,5 kg. Kuulosuojaimia ei tarvita.

FSA 57 trimmaa ja viimeistelee kaikenlaiset nurmikot nopeasti ja sujuvasti. Kätevä ja käyttäjäystävällinen ruohotrimmeri on hyvin tasapainotettu ja helppo sopeuttaa käyttäjän tarpeisiin.

Trimmerin runkoputken pituus ja rengaskahvan kulma on helppo säätää ilman työkaluja käyttäjän mukaan. Ergonomisesti muotoillussa laitteessa on kumitettu kahva, optimoitu kaasuliipasin ja turvalukitus turvallisen käytön varmistamiseksi.

FSA 57 -ruohotrimmerin työskentelyleveys on 280 mm. Trimmerin mukana toimitetaan taimisuojus, jonka avulla saat huipputuloksen myös puiden, pensaiden, reunusten ja muiden kohteiden ympäriltä trimmatessa. Vakiovarusteena uusi AutoCut C 3-2 -leikkuupää, joka on suunniteltu helppoon ja mukavaan käyttöön. Lisävarusteena saatavana PolyCut 3-2 -leikkuupää terillä.

AutoCut C 3-2 -leikkuupäähän on helppo täyttää leikkuusiimaa ilman leikkuupään avausta. Leikkuusiiman pituus säätyy uudelleen napauttamalla siimapäätä maata vasten. Leikkuupäiden vaihto on helppoa. Uusi AutoCut C 3-2 soveltuu parhaiten ruohon trimmaukseen, ja PolyCut on hyvä valinta rikkaruohojen leikkuuseen.

FSA 57 kuuluu STIHL AK -akkujärjestelmään. Ruohotrimmerin voi ostaa yksittäisenä laitteena tai settinä AK 10 -akun ja laturin kanssa, jolloin käyttöaika on jopa 40 minuuttia. Yhdellä latauksella leikkaat noin 625 metriä.

FSA 57 AutoCut C 3-2 (2 mm)
Akku: AK 10
Paino akun ja leikkuuterän kanssa: 3,5 kg
Terän leveys: 280 mm
Ääniteho: 89 dB

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkukäyttöinen ruohotrimmeri akkukäyttöiset pihatyökalut akkukäyttöiset puutarhatyökalut akkukäyttöiset työkalut ruohotrimmeri stihl trimmeri