Älä anna talven yllättää – Fiskarsin SnowExpert -lumityökalut selättävät lumikaaoksen

Piha

Autoilijat osaavat usein varautua talvirenkaiden vaihtoon ajoissa, mutta miten käy, kun lunta tupruttaa yhtäkkiä kinoksiksi asti? Fiskarsin lumityökalut ovat suomalaisten luottoapureita ja nyt niitä on paranneltu entisestään. Innovatiivisesta, Suomessa valmistetusta, SnowXpert™-sarjasta löytyy vastaus kaikkiin lumihaasteisiin pihalla ja parkkipaikalla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ammattilaisen välineet lumenluontiin

Fiskarsin SnowXpert-sarjan kevyet, alumiinivartiset lumityökalut kuuluvat jokaisen pihanomistajan vakiovarusteisiin. Vähemmän hikeä ja kyyneleitä tuiskuissa! 

SnowExpert-tuotteiden patentoitu terämuotoilu on erittäin kestävä. Terävä kärkilista leikkaa jäätä ja pakkautunutta lunta tehokkaasti. Alumiiniteriä on vahvistettu terästangolla, jotka lisäävät reunan jäykkyyttä ja kestävyyttä.  

Kaikki SnowExpert-sarjan lumityökalut valmistetaan Suomessa, Fiskarsin tehtaalla Billnäsissa. 

SnowExpert-lapiot sopivat nopeaan ja vaivattomaan lumenluontiin. Ne ovat kevyitä ja lujitemuovista valmistettu kuuppa on tarpeeksi suuri isompienkin lumikuormien poistamiseen.

Lumentyöntimien avulla on helppo siirtää suuriakin lumimassoja pois pihoilta, käytäviltä ja kujilta selkää rasittamatta.

Tositoimiin ryhdyttäessä välineeksi kannattaa valita lumikola. SnowExpert-kolan keveys tekee lumitöistä helppoa, vaikka lunta olisi tullut kinoksiksi asti. Kahvan kulmaa on muokattu lisäämään ergonomisuutta ja helpottamaan käsittelyä. 

SnowExpert-autolapioiden teräksinen kärkilista poistaa jäätyneenkin lumen helposti. Ultrakevyt komposiittirakenne tekee lapiosta erittäin kestävän.

Lisätietoja:

Fiskars Suomi

www.fiskars.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

fiskars Fiskars SnowXpert™ lumityö lumityökalu lumityökalut lumityöt lumityöväline lumityövälineet


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: