MAINOS

Älykäs Schneider Electric Wiser -palovaroitin haistaa sekä savun että nopean lämpötilan nousun

SisustusTalo

Schneider Electric Wiser -palovaroitin on nyt lisättävissä Wiser-älykotijärjestelmään. Langattomasti toimiva palovaroitin käyttää optista- ja lämpötila-anturia yhdessä savun ja nopean lämpötilan nousun havaitsemiseen. Wiser-järjestelmään yhdistettynä palovaroitin lähettää ilmoitukset suoraan myös puhelimeen.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Schneider Electric on julkaissut Wiser-älykotijärjestelmään liitettävän, langattoman Wiser-palovaroittimen. Wiser-palovaroitin käyttää optista anturia tulipalon aiheuttaman savun havaitsemiseen. Siinä on myös lämpötila-anturi, joka tunnistaa nopean lämpötilan nousun.

Äänihälytyksen lisäksi varoitin lähettää ilmoituksen matkapuhelimeen, mikäli varoitin on yhdistetty Wiser-älykotijärjestelmään. Wiser-sovelluksen avulla palovaroitin voidaan yhdistää älykodin muuhun automaatioon, jolloin voidaan esimerkiksi sulkea automaattisesti pistorasioita palon sattuessa tai asettaa kaikki kodin kamerat kuvaamaan ja tallentamaan tapahtumia. Wiser-sovellus myös muistuttaa palovaroittimen testauksesta tasaisin väliajoin.

– Palovaroitin toimii täysin itsenäisesti ja sen tilanne on helppo tarkistaa LED-valosta. Jos varoittimen yhdistää Wiser-älykotijärjestelmään, istuu se saumattomasti osaksi kotiautomaatiojärjestelmää, kertoo tuotepäällikkö Juhani Hallamaa Schneider Electricilta.

Palovaroittimien ketjutus lisää turvallisuutta

Palovaroitinta voidaan käyttää myös ilman Wiser-sovellusta, jolloin se toimii perinteisen palovaroittimen tavoin. Varoitin on myös mahdollista ketjuttaa toisiin Wiser-palovaroittimiin, jolloin saadaan hälytys kattavasti ympäri asuntoa, mikäli jossakin huoneessa havaitaan savua tai äkillistä̈ lämmön nousua. Ketjutus ei vaadi toimiakseen Wiser-älykotijärjestelmän keskusyksikköä.

Palovaroitin voidaan asentaa tasakattoon, kaltevaan kattoon tai seinään. Palovaroittimessa on kiinteä paristo, jonka kestoikä on noin kymmenen vuotta. LED-valo ilmoittaa virran vähenemisestä ja jos palovaroitin on kytkettynä Wiser-järjestelmään, tulee ilmoitus myös puhelimeen.

– Wiser-älykotijärjestelmään tulee koko ajan arkea ja elämää helpottavia uusia laitteita ja ominaisuuksia eli perhe kasvaa vauhdilla, korostaa Hallamaa.

Wiser-palovaroitin, sähkönumero: 7126098

Lisätietoja:

Schneider Electric, www.se.com/fi/fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

paloturvallisuus palovaroitin Schneider Electric tulipalo Wiser älykoti älykäs kodinohjaus