MAINOS

Älykäs STARKVIND -ilmanpuhdistin on syksyn uutuus IKEA Home Smart -tuotekategoriaan

Sisustus

IKEA jatkaa matkaansa kohti ratkaisuja, joiden avulla ihmiset voivat puhdistaa kotiensa sisäilmaa. Tavoitteena on yhdistää muotoilu ja teknologia tehokkaan ilmanpuhdistuksen saavuttamiseksi. IKEA-tuotevalikoima täydentyy syksyllä STARKVIND-ilmanpuhdistimella, joka on osa IKEA Home smart -tuotekategoriaa. STARKVIND-ilmanpuhdistimet ovat saatavilla lokakuussa 2021.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Älykkäässä kodissa ei ole kyse laitteista. Kyse on elämän ja kodin parantamisesta yhdistämällä vahva kodinsisustusosaamisemme digitaalisiin ratkaisuihin ja teknologiaan, kertoo tuotevastaava Henrik Telander, IKEA of Sweden.

– Siksi tutkimme mahdollisuutta integroida ilman puhdistaminen ja teknologia tarjotaksemme hyvän kokemuksen asiakkaidemme koteihin.

STARKVIND on suunniteltu sisäkäyttöön ja optimoitavaksi huoneen kokoon 20 m2 asti. Sitä voidaan käyttää yksinään, mutta kun sen liitetään TRÅDFRI-tukiasemaan, ilmanpuhdistinta voidaan ohjata ja ajastaa IKEA Home smart -sovelluksen avulla.

STARKVIND-ilmanpuhdistimessa on viisi eri puhaltimen nopeutta sekä automaattitila, jossa se säätää puhaltimen nopeutta suhteessa ilman PM2.5-hiukkasten määrään sisäänrakennetulla ilmanlaatutunnistimella (PM2.5-hiukkaset ovat pieniä, 0,1–2,5 mikrometrin kokoisia hiukkasia). Tunnistimen avulla sisäilman laatu on myös luettavissa sovelluksessa. STARKVIND-ilmanpuhdistinta on saatavilla kahdessa eri mallissa, sekä lattialla seisovana että jalallisena pöytämallina.

– STARKVIND on tehokas ilmanpuhdistin. Kun suunnittelimme sitä, halusimme siihen modernin muotoilun, joka voidaan mukauttaa muuttuviin elämäntilanteisiin ja mieltymyksiin, jatkaa Telander.

STARKVIND-ilmanpuhdistimessa on kolmisuodatinjärjestelmä. Esisuodatin vangitsee suuria hiukkasia, kuten hiuksia ja pölyä. Hiukkassuodatin on optimoitu suodattamaan noin 99,5 % pienemmistä ilmassa olevista hiukkasista, kuten PM2.5-hiukkasista, pölystä ja siitepölystä. Kaasunsuodatin imee erilaisia kaasumaisia epäpuhtauksia, kuten formaldehydiä ja muita haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, ja vähentää epämiellyttäviä hajuja, esimerkiksi tupakoinnin- ja ruuanlaiton jäljiltä.

– Puhdas sisäilma on tärkeä terveystekijä. Tiedämme, että sisäilman pilaantumisen ratkaisemiseksi ei ole yhtä ainoaa ratkaisua. Työskentelemme pitkällä tähtäimellä positiivisen muutoksen puolesta, jotta ihmiset voivat puhdistaa kotinsa ilmaa, sanoo Telander.

IKEA-tuotevalikoimasta löytyy ennestään FÖRNUFTIG-ilmanpuhdistin sekä heinäkuussa valikoimaan tullut VINDRIKTNING-ilmanlaaduntunnistin, joka sopii käytettäväksi yhdessä FÖRNUFTIG-ilmanpuhdistimen kanssa.

STARKVIND-ilmanpuhdistin on saatavilla IKEA Suomen tavarataloista ja verkkokaupasta lokakuussa 2021.

IKEA, ikea.com/fi

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ikea ilmanlaaduntunnistin ilmanpuhdistin sisäilma älykoti älykäs koti