MAINOS

Arabian uusissa Hento lumisade -sesonkiastioissa Muumipeikko hurmaantuu lumisateesta

Keittiö

Hento lumisade on Arabian kauden 2018–2019 talven sesonkiastiasto ja siihen kuuluvat tuttuun tapaan Muumi-muki, -minimukit, -kulho sekä Muumi-kahvilusikat. Kuvituksessa Muumipeikko kokee lumisateen ensimmäistä kertaa elämässään. Astiat ovat saatavilla lokakuun alusta alkaen vuoden 2019 helmikuun loppuun.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muumipeikko on vaeltanut meren rantaan ja kulkee siellä pitkään. Niin kauan, että hän tuntee mielensä kevyeksi. Lopulta hän aivan riemastuu ja alkaa viheltää.

Hän potkii jääkalikkaa edellään pitkin rantaa ja kurkistaa ylöspäin: hän näkee lumihiutaleiden leijuvan kasvojaan kohti. Niitä tulee yhä enemmän, pehmeinä ja kevyinä kuin untuvat. Ilma on muuttunut leudommaksi eikä lumihiutaleiden keskeltä näe enää ympärilleen. Muumipeikko heittäytyy innostuneena kinokseen.

Muumipeikko hurmioituu talvesta

Hento lumisade -tuoteperheen kuvitus pohjautuu Tove Janssonin rakastettuun Taikatalvi-kirjaan vuodelta 1957. Siinä Muumipeikko herää kesken talviunien ja tutustuu lumen peittämään Muumilaaksoon. Muumipeikko tuntee itsensä hyvin hämmentyneeksi, kun hiutale toisensa jälkeen laskeutuu hänen lämpimälle kuonolleen ja sulaa siihen. Hän ihailee lumihiutaleita ja yrittää pyydystää niitä käpälillään. Talven sesonkiastiastoon on vangittu hetki, jolloin Muumipeikko hurmioituu lumesta ja oppii pitämään talvesta.

Kuvitus perustuu Janssonin raapetekniikalla tekemään piirrokseen

Astioiden kuvituksen on suunnitellut ja sommitellut keraamikko Tove Slotte. Hän on käyttänyt pohjana Tove Janssonin alkuperäisiä, mustavalkoisia piirroksia, jotka Jansson oli tehnyt raapetekniikalla. Talven kylmyyttä kuvaava hennon sininen väri korostaa herkkää piirrosta. Tove Jansson oli mestari kuvaamaan lunta. Taikatalvi-teoksessa lunta kuvataan kymmenillä eri tavoilla, ja piirrokset herättävät kokemuksen ensilumesta eloon.

Arabian Hento lumisade -tuoteperhe on saatavilla 1. lokakuuta 2018 alkaen rajoitetun ajan, helmikuun 2019 loppuun asti. Astiastoon kuuluu muki, kulho, kahvilusikat sekä minimukit.

Tuote- ja suositushintatiedot:

  • Hento lumisade -muki, 0,3 l, 19,90 €
  • Hento lumisade -kulho, 15 cm, 24,90 €
  • Hento lumisade -minimukit, 19,90 €
  • Hento lumisade -kahvilusikka, 10,90 €
  • Luminen uimahuone -kahvilusikka, 10,90 €

Toimitukset lokakuu 2018.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Arabia astiasto kulho lusikka muki muumimuki