Arbo-tyvi- ja runkosuoja nuorille puille

Piha

Pienten, ja ei niin pienten puiden suurin vihollinen puutarhassasi on siimaleikkuri ja ajettava ruohonleikkuri. Ajan myötä runkoa vahingoittavat ruohonleikkurin töyssyt tai siimaleikkurin viillot saattavat aiheuttaa puu- nuorukaiselle vahinkoja jotka voivat johtaa ennenaikaiseen kuolemaan tulevaisuuden pihapuulle. Näitä tulevaisuuden arvopuita kannattaa suojata ajoissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muunneltava puunrunkojen tyvisuoja suojaa nuorten puiden elämää ylläpitävää kuorta tuttavallisesti trimmerin, eli siimaleikkurin, ja puutarhatraktorin/ajettavan ruohonleikkurin tuhoilta.
Suoja pysyy hyvin paikallaan vaikka siimaleikkurin naru tms osuisi niihin.
Samanaikaisesti suojaa voi helposti nostaa runkoa pitkin mikäli on tarvetta käsin poistaa mahdollisesti aivan rungossa kiinni kasvavaa rikkakasvia. Suojaa ei siis tarvitse poistaa kyseistä toimenpidettä varten.

Palakoko:

Leveys: 35 cm Korkeus 21 cm

ARBO-paloja voi liittää toisiinsa. Suojeltavan puu-rungon minimimitta on siis halkaisijaltaan noin 10 cm. Rungonsuoja-paloja voi helposti liittää toisiinsa jolloin rungon halkaisija voi olla huomattavasti suurempikin. Tyvi-suoja on alhaalta venyvä, aukinainen, jolloin rungon kasvaessa paksuutta runkosuoja joustaa.

ARBO-palat on helppo liittää toisiinsa.

Hinta: Yksittäin: 3,80 € / kpl + postituskulut
Tukkuhinta (laatikko) 150 kpl 365 € + postituskulut

Lisätietoa näistä ja muista tuotteistamme:

https://www.natural.fi

Tilaukset täältä  . 

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Arbo natural runkosuoja


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: