Arkipäivä helpottuu, kun imuroinnin ja pesun voi tehdä samalla kertaa

SisustusTalo

Kodin puhtaanapito kiireisinä päivinä helpottuu. Uusi Nilfisk Combi Washer pystyy imuroimaan ja pesemään lattian samanaikaisesti, ja lattia on taas kuiva alle 5 minuutin päästä. Tehokas ratkaisu kovapuisten, laminaatti,- laatta-, tiili-, vinyyli- tai linoleumilattioiden perinpohjaiseen puhdistamiseen. Kun lattia ei kaipaa pesua, laite toimii myös tavallisena imurina.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Eroon mopin ja ämpärin kanssa sähläämisestä

Lapsi- ja lemmikkiperheen lattioista näkee, että kulkijoita riittää. Mopin ja ämpärin kanssa sähläämisen sijaan Combi Washer puhdistaa lattian kertavedolla. Laite imuroi lian ja samalla pyörivä lattiaharja syväpuhdistaa lattian. Kone lisää automaattisesti pesuvettä ja -ainetta vesisäiliöstä. Siivousjäljen hygieenisyyden varmistaa erillinen likavesisäilö, johon pesuvesi ja lika imetään ja pesun jälkeen likavesisäiliö on helppo tyhjentää.

Nilfisk Combi Washer käyttää tavallista hanavettä, jonka lämpötila on enintään 60 astetta, ja se pesee pesuaineella tai ilman. Suulakkeen alla oleva kuivauslasta ja tehokas imu varmistavat, että lattia kuivuu nopeasti. Lisäksi kompakti kone säästää tilaa korvaamalla imurin, ämpärin ja mopin. Vesisäiliöiden tilavuus on 0,5 litraa, joten konetta on helppo ja kevyt käyttää.

Puhdistaa itsensä

Kone on nopea täyttää ja tyhjentää kahden irti napsautettavan vesisäiliön ansiosta. Kun Combi Washer ei ole käytössä, harja on helppo irrottaa lattiasuulakkeen päältä ja työntää puhdistustelakan pidikkeeseen, jossa konetta säilytetään.

Lisäetuna Nilfisk Combi Washer puhdistaa itsensä. Kaada puhdistustelakan kaukaloon hieman vettä ja pesuainetta ja käynnistä kone, jotta se imee pesuveden. Tällöin koneen sisäisten putkien ja suodattimien automaattipesu alkaa. Lisätietoja Combi imuroivasta lattiapesurista löytyy osoitteesta www.combi.nilfisk.fi.

Jälleenmyynti: Bauhaus, RTV, Stark ja Power.

Suositushinnat Combi (perusmalli) 399 € ja Combi Plus (varustettu varaharjalla) 429 €

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Combi Washer imuri lattianpesu lattiapesuri Nilfisk siivous


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: