AutoTune-toiminnolla varustettu Husqvarna-raivaussaha

MökkiPiha

Husqvarna 545 FX ja 545 FXT -raivaussahat on nyt varustettu AutoTune-toiminnolla, joka säätää moottorin tehon automaattisesti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suorituskykyiset ja helppokäyttöiset 545 FX ja 545 FXT -raivaussahat on suunniteltu vaativaan ja tehokkaaseen metsän raivaukseen. Uusissa malleissa on nyt Husqvarna AutoTuneTM-toiminto, joka säätää niiden moottorin tehon automaattisesti kompensoiden polttoaineseoksia, kosteutta, korkeutta, lämpötiloja ja jopa tukkeutuneita ilmansuodattimia. Tästä syystä sahoissa on aina vallitseviin olosuhteisiin sopiva moottoriteho.

Raivaussahojen uusi käynnistystoiminto ei vaadi rikastinta. Käynnistystä helpottavat polttoainepumppu ja Smart Start®, joka vähentää merkittävästi käynnistysnarun vetovastusta. Pienipäästöinen X-TORQ®-moottori kuluttaa vähemmän polttoainetta kuin perinteinen kaksitahtimoottori. Kokoluokkansa tehokkaimpien raivaussahojen maksimikierrosnopeus on 12 500 rpm ja moottoriteho 2,2 kW.

Sahojen optimoitu voimansiirto ja 24° kulmavaihde helpottavat työskentelyä ja etenkin kaatoa tiheässä metsässä. Magneetti pitää lukkotapin paikallaan helpottaen terän vaihtamista. Uusi, 57 % suurempi ilmansuodatin mahdollistaa pidemmän yhtäjaksoisen työskentelyn, kun suodatinta ei tarvitse puhdistaa niin usein.

Moottorin, runkoputken ja terälaitteen tärinät on tehokkaasti vaimennettu. Ergonominen säädettävä kahvasto parantaa käyttömukavuutta, ja lämpökahvallinen FXT-malli on ihanteellinen kostealla ja kylmällä säällä. Peukalokaasu vähentää käsiin ja käsivarsiin kohdistuvaa rasitusta parantaen samalla työskentelyn tarkkuutta ja tehokkuutta. Molemmissa malleissa on vakiona Balance XT -ammattivaljaat, jotka jakavat koneen painon tasaisesti koko keholle.

Hinta: 545 FX AutoTuneTM 1 059 € ja 545 FXT AutoTuneTM 1 159 €


Husqvarna Group on maailman suurin ulkokäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden, kuten moottorisahat, trimmerit, ruohonleikkurit ja puutarha- traktorit, valmistaja. Yritys on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja yksi maailman johtavista rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistajista. Husqvarna Group valmistaa tuotteita sekä kuluttaja- että ammattikäyttöön, ja sillä on myyntiä yli 100 maassa. Husqvarnan pääkonttori on Tukholmassa, ja yritys on noteerattu Tukholman pörssissä.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Husqvarna metsä metsätyö metsätyöt raivata raivaus raivaussaha saha


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: