MAINOS

AXOR Edge – kylpyhuoneen jalokivi

Kylpyhuone

Ylellinen yhdistelmä geometrisia muotoja ja äärimmäisen tarkkoja pintoja – uusi AXOR Edge -hana on kuin jalokivi kylpyhuoneessa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

AXOR teki ensimmäisen malliston ranskalaisen designerin Jean-Marie Massaudin kanssa 13 vuotta sitten. Nyt yhteistyössä Massaudin kanssa on syntynyt hanamallisto, joka huokuu luksusta ja murtaa sekä estetiikan että valmistusteknologian rajoja. Upean kiiltävät pinnat, kuutiomaiset muodot, äärimmäiset tarkat 45 asteen kulmat ja upeat tehostekuviot tekevät hanoista vaikuttavat ilmestykset kylpyhuoneeseen. AXOR Edge malliston pesuallas-, suihku- ja ammehanat on mahdollista valita yksilöllisissä metalliväreissä – juuri omaan tyyliin sopivina. Mallisto on Suomen ensiesittelyssä Habitare 2019 –messuilla Helsingissä.

Design: geometrinen, arkkitehtoninen ja asymmetrinen

AXOR Edge on yhtä aikaa massiivinen ja hienovarainen: äärimmäisen tasaiset, valoa hohtavat pinnat ja tarkat, viistot kulmat asymmetrisesti yhdistettynä. Ylelliset timanttihiontakuviot toimivat valovoimaisina yksityiskohtina. Kolmiulotteinen hana on uudenlainen haptinen elämys maksimaalisella loistavuudella ja säteilevyydellä. Yksilöllisyyden korostamiseksi AXOR Edge on saatavissa seitsemässä kiiltävässä FinishPlus-erikoisvärissä: kultaisesta pronssiin ja mustaan kromiin.

– Kun työskentelen AXORin kanssa, yritämme aina tarjota parempaa käyttäjäkokemusta. AXOR Edgessä olemme onnistuneet luomaan arkipäiväisestä käyttöesineestä hienostuneen ja uniikin veistoksen. Se on enemmän kuin hana, jokainen malliston tuote on jalokivi, mestariteos, uniikki arkkitehtoninen objekti, joka on muovattu messinkiharkosta ja sitten puettu persoonallisiin pintoihin. Toimiva, funktionaalinen taideteos, joka jakaa elämäsi intiimiyden – tämä on käsitykseni luksuksesta, sanoo Jean-Marie Massaud.

Teknologia: Tarkkuus loiston perustana

AXOR Edgen tuotantoon varta vasten kehitetty, viimeisintä tekniikkaa edustava timanttileikkurilaite tuottaa ennennäkemättömän tarkkoja pintoja ja ääriviivoja. Avaruus- ja laserteollisuudessakin käytettävä tuotantoteknologia mahdollistaa AXOR Edgen jokaisen reunan ja kulman täydellisen tarkat 45 asteen viisteet. Sirot rakenteelliset yksityiskohdat juontuvat puhtaasta täsmällisyydestä: timantti hioo kiinteän messinkiblokin pinnan millimetrin tuhannesosan tarkkuudella. Tuloksena äärimmäisen valoa heijastava pinta, jossa valo ja varjo ovat vuorovaikutuksessa kuten jalokivissä. Erityisen kestävät ja hohtavat erikoisväripinnat kuten kulta ja pronssi valmistetaan korkealaatuisella PVD-teknologialla (Physical Vapour Deposition) vakuumikammioissa AXORin omassa tuotantolaitoksessa Saksassa.

Hansgrohe Group on saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja, joka on vuodesta 1901 valmistanut laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita kylpyhuoneisiin. Yritys on tunnettu ajan saatossa syntyneistä keksinnöistään kuten suihkutanko, ilmalla rikastettu sadesuihku, erilaiset säädettävät suihkumuodot, QuickClean-puhdistustoiminto ja vettä säästävä EcoSmart-teknologia, joilla tuodaan mukavuutta ja helppoutta arkeen.

AXOR on saksalaisen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe Groupin designbrändi. AXOR on jo yli 25 vuoden ajan ollut globaali tiennäyttäjä avantgardististen, huipputeknologialla varustettujen designhanojen ja suihkujen luomisessa. Upeiden mallistojen muotoilu on viimeistelty huippuunsa yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen designereiden kuten Philippe Starckin ja Antonio Citterion kanssa. Vaativille ja estetiikkaa arvostaville asiakkaille, jotka etsivät inspiraatiota kylpyhuoneisiin ja keittiöihin ilman kompromisseja.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

AXOR AXOR Edge hana hansgrohe pesuallashana pesuallashanat