MAINOS

Barbecook® Edson – tynnyrigrilli esille ja grillibileet pystyyn!

Piha

Belgialainen Barbecook® mietti suunnittelijoidensa kanssa, miksi vain öljyt ja oluet myydään tynnyreissä. Ajatuksesta kypsyi suunnitelma valjastaa tynnyriin grilli ja hyödyntää tynnyri grillauksen jälkeen pöytänä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Syntyi Edson; grilli tynnyrissä tai tynnyrigrilli, ihan miten vain. Maalattu monitoiminen tynnyri, joka pitää sisällään emaloidun tulipesän hiilille, tuhka‐astian ja grilliritilän.

Alta puolessa tunnissa kaikki on valmista ja hiilet tulella. Hiilillä grillaaminen ei voi olla helpompaa ja kun kaikki ruoat ovat valmiit ja syöty Edson saa kannen päälleen ja muuttuu loppuillan pöydäksi.

Edson on valmistettu kuumuutta kestävästä teräksestä, joka on maalattu mustaksi tai punaiseksi.
Se on mitoiltaan tynnyri, jonka halkaisija on 60 cm ja korkeus 90 cm. Edson grilli koostuu neljästä osasta, joista emaloitu tulipesä kiinnitetään koukkumaisten tukirautojen avulla tynnyrin sisään. Tuhka‐astia kansineen roikkuu tulipesässä ja päällimmäisenä on iso grillausritilä, joka voidaan asettaa kahteen eri korkeuteen. Tarvittavat grillihiilet saa lähimmältä huoltoasemalta.

Belgialaiset kutsuvat Edsonia kovaksi kaveriksi; kuuma sisältä ja kylmä ulkoa. Grillauksen jälkeen Edson muuttuu jämäkäksi pöydäksi laittamalla kansi sen päälle. Sen mitäänsanomaton
design tekee Edsonista helposti käyttöönotettavan grillin, jolloin aikaa jää enemmän seurusteluun ja grillaukseen. Tässä teille tulevan kesän hitti; Edson, s’il vous plaît!

Edson tynnyrigrilli

  • hinta 205 €
  • Ø 60 cm, korkeus 90 cm
  • tilavuus 250 l

Edson tynnyrigrillit myy Kaasuvalo Oy:n lisäksi palvelevat kodinrautakaupat ympäri Suomen.

Barbecook-Edson-(musta-punanen)

Lisätietoja:

www.kaasuvalo.fi

www.barbecook.com

Barbecook on belgialainen yritys, joka on erikoistunut hiili‐ ja kaasugrilleihin. Barbecookin tuotteet ovat olleet Kaasuvalo Oy:n valikoimissa muutaman vuoden.
Kaasuvalo Oy on suomalainen kolmannen polven perheyritys, jonka juuret ulottuvat aikaan, jolloin Suomessa käytettiin vielä kaasuvaloja. Kaasuvalot sammuivat lopullisesti Helsingin katukuvasta v. 1941, mutta Helsingissä on tänä päivänä kattava maakaasun jakeluverkko, jonka piirissä on useita tuhansia kotitalouksia, jotka käyttävät maakaasua ruoan valmistamiseen. Myös pääkaupungin ravintolat ovat ahkeria kaasun käyttäjiä. Kaasuvalo Oy on erikoistunut laitteisiin, jotka toimivat neste‐ ja maakaasulla, valopetrolilla, polttoöljyllä, puilla, hiilillä tai aurinkoenergialla. Kokemuksensa ansiosta Kaasuvalo Oy lukeutuu alansa edellä kävijäksi ja asiantuntijaksi ja tarjoaa asiakkailleen kansainvälisesti korkealaatuisia merkkituotteita sekä asennus‐ ja huoltopalveluita. Tuotteiden lainaus vuokraa vastaan toimii Suurhelsingin alueella. Yritys sijaitsee Vantaan Porttipuistossa, jossa on kuluttajia palveleva suurmyymälä ja koko maan kattavan tukkumyyntiverkoston toimisto. Verkkokauppa palvelee kaikkia asiakkaita 24/7.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.