MAINOS

BeefEater® Artisan – rakenna mieleisesi ulkokeittiö

Piha

Rakenna moduleista kätevästi ulkokeittiö, joka syntyy aamupäivällä ja josta nautit koko elämän. Artisan on enemmän kuin pelkkä kaasugrilli, siinä voi valita itselleen mieleisen kokoonpanon.
Ja mikä parasta, voit hankkia pelkästään grilliosan ja suunnitella loput itse.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Australialainen BeefEater® tarjoaa kesäpihoille ja terasseille helposti koottavan ja kaiken tarpeellisen sisältävän ulkokeittiön. Sen täydellinen kokoonpano on liki viisimetriä leveä yhtenäinen ja
näyttävä keittiö, joka on saanut nimekseen Artisan. Sen tärkein osa on grillimoduli, johon voidaan valita grilliksi BeefEater valikoiman neljällä polttimolla varustettu kaasugrilli rosterisena tai mustaksi emaloituna. Grillimoduli sisältää kaksi kaappia tarvikkeiden säilytystä varten ja toiseen laitetaan kaasupullo sisään. Grillimodulin luonnonkivitasoon on grillin viereen upotettu tehokas, itsenäisenä toimiva kaasukeitin, joka käyttää grillin kanssa samaa nestekaasupulloa. Jääkaappimodulin kylmäkaappina toimiva yksikkö on rosteria ulkokuoreltaan ja siinä on tuplalasiset ovet, jolloin kylmä pysyy sisällä eivätkä ovet kerää kosteutta. Ovissa on lisäksi automaattinen sulkumekanismi, joka takaa oven kiinnimenon varmasti. Jääkaapin kylmäkoneisto on kompressori toiminen (240V), matalaääninen ja sen lämpötilaa ohjataan digitaalisesti. Jääkaappimodulin kruunaa luonnonkivinen työtaso, jonka päällä on mukava työskennellä ja joka on helppo pitää puhtaana. Artisan keittiön jääkaappimodulin päätyosassa on allasyksikkö vesihanoineen, sillä kaikki mukava ruoanlaitto ja syöminen päättyvät kuitenkin tiskaamiseen. Grillimoduli ja jääkaappimoduli voidaan liittää toisiinsa kulmamodulin avulla myös L‐muotoon, jolloin kaikki tarvittavat työpisteet ovat kokin lähettyvillä ja tällöin Artisan keittiön nurkka asennus on myös mahdollista.

Heille, jotka haluavat rakentaa omannäköisensä ulkokeittiön, tarjoaa BeefEater® monipuolisen valikoiman kaasugrillejä upotusosineen, ulkokäyttöön soveltuvat jääkaapit sekä tasoon upotettavat keittimet. Grillissä on kolme‐, neljä‐ tai viisi kaasupoltinta automaattinen sytytys ja taakse kääntyvä grillikupu. Materiaaleina ruostumaton teräs tai mustaksi emaloitu. Paistopinnat ja polttimot ovat joko läpiemaloitua valurautaa tai ruostumatonta terästä. Jääkaappeja on joko yksi tai kaksiovisena mallina.

BeefEater-Artisan-S3000E

  • BeefEater® Artisan ulkokeittiö grillimodulit, hinnat alkaen 3999 €
  • BeefEater® Artisan jääkaappimodulit, hinnat alkaen 4200 €
  • BeefEater® Artisan kulmamoduli, hinta 869€
  • BeefEater® grilli upotusosineen, hinnat alkaen 799 €
  • BeefEater® kompressori ulkojääkaapit, hinnat alkaen 1159€

BeefEater® grillit myy Kaasuvalo Oy:n lisäksi palvelevat kodinrautakaupat ympäri Suomen.

Lisätietoja:

Kaasuvalo Oy

www.kaasuvalo.fi

BeefEater

www.beefeaterbbq.com

BeefEater on australialainen yritys, joka on yli kolmenkymmenen vuoden ajan tehnyt aitoja aussigrillejä, ikoneiksikin kutsuttuja. BeefEater® tuotteita myydään ympäri maailman ja niillä on hyvä maine kestävyyden ja käyttöhelppouden ansiosta. BeefEater grillit ovat olleet Suomessa myytävänä Kaasuvalo Oy:n kautta jo vuodesta 2002.

Kaasuvalo Oy on suomalainen kolmannen polven perheyritys, jonka juuret ulottuvat aikaan, jolloin Suomessa käytettiin vielä kaasuvaloja. Kaasuvalot sammuivat lopullisesti Helsingin katukuvasta v. 1941, mutta Helsingissä on tänä päivänä kattava maakaasun jakeluverkko, jonka piirissä on useita tuhansia kotitalouksia, jotka käyttävät maakaasua ruoan valmistamiseen. Myös pääkaupungin ravintolat ovat ahkeria kaasun käyttäjiä. Kaasuvalo Oy on erikoistunut laitteisiin, jotka toimivat neste‐ ja maakaasulla, valopetrolilla, polttoöljyllä, puilla, hiilillä tai aurinkoenergialla. Kokemuksensa ansiosta Kaasuvalo Oy lukeutuu alansa edellä kävijäksi ja asiantuntijaksi ja tarjoaa asiakkailleen kansainvälisesti korkealaatuisia merkkituotteita sekä asennus‐ ja huoltopalveluita. Tuotteiden lainaus vuokraa vastaan toimii Suurhelsingin alueella. Yritys sijaitsee Vantaan Porttipuistossa, jossa on kuluttajia palveleva suurmyymälä ja koko maan kattavan tukkumyyntiverkoston toimisto. Verkkokauppa palvelee kaikkia asiakkaita 24/7.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.