BioCombin Greenillä maalinpoisto on vaivatonta

MökkiPihaSisustusTalo

Remonttiprojektit voivat tuntua työläiltä, koska maalinpoisto koetaan hankalaksi, hitaaksi ja pölyiseksi puuhaksi. Maalin saa kuitenkin kaavittua helposti pois geelimäisen BioComb Maalinpoistoaine Greenin avulla. Ympäristölle vaaraton aine soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja sillä saa irrotettua myös vanhat lasikuitutapetit.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Maalinpoisto sujuu helposti Sokevan uutuustuotteella, geelimäisellä BioComb Maalinpoistoaine Greenillä. Biohajoava ja ympäristöystävällinen aine tuoksuu miedon saippuamaiselta, eikä se sisällä haitallisia liuottimia tai muita vaarallisia aineita. Tuotteella voi poistaa maalin puu-, kivi-, kipsi-, metalli-, betoni- ja mineraalipinnoilta. Muovipinnoilla ainetta on hyvä kokeilla ensin pienellä alueella. Seinään jämähtäneet lasikuitutapetitkin saa Greenin avulla irti vahingoittamatta seiniä.

Tuotetta voi käyttää sisällä ja ulkona aina kahdeksan asteen pakkaskeleistä +28 asteen kesähelteisiin.  Ulkomaaliremontin voi siis aloittaa jo aikaisin keväällä, sillä aine ei sisällä jäätymisen aiheuttavaa vettä.

– Maalinpoisto onnistuu esimerkiksi lattioista, seinistä, paneeleista, portaista ja kalusteista. Maali irtoaa kunnolla myös nurkista, mistä sitä on hiomalla vaikea poistaa. Hyytelömäinen aine pysyy katossakin valumatta ja tiputtelematta, joten se sopii myös sisäkattojen käsittelyyn, kertoo Sokevan toimitusjohtaja Markku Kärppä.

Yksi käsittely yleensä riittää

Levitä Maalinpoistoaine Greeniä siveltimellä, telalla tai korkeapaineruiskulla paksu kerros niin, että käsiteltävä pinta muuttuu vihertäväksi. Paksu kerros takaa sen, että aine ei kuivu vaikutusaikana. Litran pakkaus riittää noin 1–3 m²:n käsittelyyn. Riittävyyteen vaikuttavat maalikerroksen määrä, maalityyppi ja pinnan ominaisuudet.

Anna aineen vaikuttaa puolesta tunnista enintään 30 tuntiin. Vaikutusajan pituus riippuu maalityypistä, maalikerrosten lukumäärästä ja paksuudesta. Poista maali, kun se on muuttunut pehmeäksi mössöksi. Jos kaikki kerrokset eivät lähde kertakaapimalla, pidennä vaikutusaikaa.

Poista pehmennyt maalipinta kaapimella tai teräsharjalla. Huuhtele pinta vedellä, tosin sisätiloissa riittää märällä rätillä pyyhkiminen. Ulkoseinissä voit käyttää myös korkepainepesuria tai kuumavesipainepesuria (+60–90 astetta). Koska BioComb-sarjan tuotteet ovat biohajoavia, työvälineet voi pestä lämpimällä vedellä. Jäljelle jäänyttä maalinpoistoainetta ei tarvitse viedä ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Irronneet maalinpoistojätteet kuitenkin tulee toimittaa ongelmajätteiden kierrätyspisteeseen.

– Käsittelyn voi toistaa niin monta kertaa kuin on tarpeen. Yleensä kertakäsittely Maalinpoistoaine Greenillä riittää, sillä se läpäisee kaikki maalikerrokset kerralla, Kärppä kertoo.

Tuotetiedot:

BioComb Maalinpoistoaine Green

  • 0,5 l n. 17 €
  • 1 l n. 30 €
  • 5 l n. 120 €
  • 20 l n. 300 €

Lisätietoja:

Sokeva Oy >

Sokeva Oy:n laaja pintavalikoima kattaa maalaustarvikkeet ja erilaisten pintojen puhdistus- ja käsittelyaineet.

Lue myös: Eskon vinkkejä ulkomaalarille, Ulkomaalaus onnistuu näinKevät tuo maalarin – ohjeita ulkomaalaukseenUlkomaalaus onnistuu näinKosteiden tilojen maalausIkkunoiden ja ovien maalaus – 5 vinkkiä!Maalaa kolmiulotteisia kuvioita seinälleAsuntomessurakentajan kesäkuu menee pihatöissäNokkosvesi ja muut vinkit kesäkuun pihatöihin ja Kesän 2019 puutarhatuotteiden kiinnostavimmat uutuudet Kekkilältä 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

maalaus maalinpoisto


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: