MAINOS

Biolanin puutarhauutuudet keväällä 2017

Piha

Biolan tuo markkinoille uuden nurmikon sammalsyöpön, kesäkukkamullan sekä yrttien kasvatukseen tarkoitetun kasvualustan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

8ad499469eeca3c2_800x800ar

Biolan Nurmikon Sammalsyöppö on ratkaisu sammaloituneiden nurmikoiden hoitoon. Se on orgaanis-mineraalinen lannoite, joka myös tuhoaa sammaleen. Sammalsyöppö saa sammaleen kuivettumaan ja ruskettumaan, muttei vahingoita nurmiheiniä tai muita kasveja. Sammalsyöpön hyötymikrobit yhdessä maaperän omien mikrobien kanssa hajottavat kuolleen sammaleen eikä mekaanista poistoa tarvita.

Sammalsyöpössä yhdistyvät orgaanisten ja mineraalisten lannoitteiden hyvät ominaisuudet: Osa ravinteista on kasveille helposti käyttökelpoisessa muodossa ja osa ravinteista vapautuu hitaasti ja siten ylläpitää kasvua pidempään. Lannoitteen sisältämä orgaaninen aines vilkastuttaa maaperän pieneliötoimintaa. Nurmikon Sammalsyöppö soveltuu kaikenlaisille nurmikoille.

Hinta: 10 kg säkki noin 16 € ja 20 kg säkki noin 29 €

Jälleenmyyjät: Puutarhatuotteiden myyntipaikat

9539adfb823b6a0c_800x800ar

Biolan Kesäkukkamulta on luonnonmukainen erikoismulta parvekelaatikoihin, piharuukkuihin ja amppeleihin. Uuden Kesäkukkamullan biohiili sitoo itseensä vettä ja luovuttaa sitä hitaasti kasvien käyttöön mahdollistaen pidemmät kasteluvälit. Biohiili myös ehkäisee mullan liettymistä ja kovettumista. Murskatun kevytsoran ansiosta Kesäkukkamulta on ilmava ja kevyt.

Hinta: 24 l säkki noin 5 € ja 45 l säkki noin 7,50 €

Jälleenmyyjät: Puutarhatuotteiden myyntipaikat

8a0d68fad95dac1f_800x800ar

Biolan Yrttimaa on luonnonmukainen kasvualusta yrteille, salaateille, pikkuvihanneksille ja kukille. Yrttimaa sisältää kasvualustasammalta, joka on kotimainen uusiutuva luonnonmateriaali. Kasvualustasammal on ilmavaa, joten se parantaa juurten kasvua.

Yrttimaan säkki voidaan avata päältä yhtenäiseksi kasvatusaltaaksi ja kasvit voidaan kylvää siihen suoraan tai istuttaa taimina. Yrttimaa voidaan liittää myös Biolan Kastelualtaaseen, jolloin kasteluvälin voi pidentää jopa kolmeen viikkoon.

Hinta: noin 7,50 €

Jälleenmyyjät: Puutarhatuotteiden myyntipaikat

Lisätietoja:

Biolan Oy

www.biolan.fi

Biolan on ollut mukana kestävän kehityksen luomisessa koko yli 40-vuotisen historiansa ajan ja on toteuttanut koko liikeideansa kestävän kehityksen ja kierrätysraaka-aineiden hyödyntämisen ehdoilla. Biolan on suomalainen perheyritys ja sen nimi tulee sanoista biologinen lannoitus. Biolan pyrkii vähentämään ihmisen aiheuttamaa ympäristökuormitusta kierrätysraaka-aineita hyödyntävien puutarha- ja vihersisustamisen tuotteiden, kuivakäymälöiden, ympäristöystävällisten jätevesijärjestelmien sekä muiden ekoasumisen tuotteiden avulla.

Katso video!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kesäkukat kesäkukka kevät multa nurmi Nurmikko nurmikon hoito nurmikon keväthuolto