MAINOS

BLACK+DECKER 36V Autosense™ -ruohonleikkuri – fiksumpi tapa leikata ruohoa

Piha

Monet asunnonomistajat tietävät, että nurmikko on harvoin tasainen ja sileä. Siksi BLACK+DECKER on lanseerannut älykkäämmän ruohonleikkurin Autosense tekniikalla, joka tunnistaa nurmikon pinnan ja asettaa sen mukaisesti voimaa ja vauhtia saadakseen aikaa parhaimman tuloksen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tutkimukset osoittavat, että useimmat asunnonomistajat, kaudesta riippuen, leikkaavat nurmikkonsa kerran viikossa. Helpottaakseen tätä työtä, BLACK+DECKER on kehittänyt älykkään akkukäyttöisen 36 V Litium Autosense ruohonleikkurin. Autosense tekniikan avulla ruohonleikkuri tunnistaa ruohon tiheyden ja säätää automaattisesti käyttämäänsä voimaa leikatakseen nurmikon perusteellisesti. Paksumman ruohon kohdalla ruohonleikkuri kasvattaa terän pyörimisnopeutta, kun taas ohuemman ruohon kohdalla terän pyörimisnopeus hidastuu säästääkseen energiaa.

– Kun leikkaa nurmikkoa, ruohon pituus ja paksuus on harvoin tasaista kaikkialla puutarhassa. Autosense tekniikka helpottaa epätasaisuuksien korjaamisen ja oikeanlaisen leikkauksen aikaansaamisen, sanoo Henrik Fabricius, BLACK+DECKERin tuotepäällikkö.

Uusi ruohonleikkuri on myös varusteltu kolmella leikkausvaihtoehdolla – kompostointi, kokooja ja tyhjennys sivusta. Kompostointi silppuaa ruohon ja levittää sen tasaisesti maahan luontoa lannoittaakseen. Kokooja kerää ruohon 50 litran keräyspussiin. Tyhjennystä sivusta voidaan käyttää heittääkseen pidempää ruohoa pois ruohonleikkurista välttääkseen terän sotkeutumisen.

-Ruohonleikkaus ei pitäisi olla hankalaa. Uusi ruohonleikkuri on askelta älykkäämpi. Se säästää aikaa ja antaa asunnomomistajalle mahdollisuuden nauttia puutarhastaan kesäisin, sanoo Henrik.

Ruohonleikkuri toimii kahdella 2.0 Ah 36 V litiumakulla, toimittaen jatkuvaa tehoa ja pidempää ajoaikaa. Täsmällisen työn aikaansaamista varten on ruohonleikkurissa seitsemän eri leikkuuskorkeutta, vaihdellen 38 – 101 mm välillä, ja jokaista neljää pyörää voi säätää samanaikaisesti.

Stanley Black & Decker on maailmanlaajuinen käsi- ja sähkötyökalujen ja näihin liittyvien tarvikkeiden sekä kiinnitysjärjestelmien, säilytysjärjestelmien, sähköisten ja mekaanisten turvajärjestelmien, terveydenhuollon, infrastuktuurien ja paljon muun toimittaja. Stanley Black & Decker on valmistanut työkaluja ja vuodesta 1843 ja on tunnettu luotettavista ja tehokkaista työkaluistaan. Työkaluja on kehitetty sekä ammattilaisille, vaativille harrastajille että kotinikkareille. Stanley Black & Decker panostaa laatutuotteisiin ja painopisteenä on käyttäjien tarpeet. Yrityksellä on vakaa yrityspolitiikka ja yritys tekee aktiivisesti aloitteita paremman ympäristön puolesta. Stanley Black & Deckerin pääkonttori on Connecticutissa, USAssa. 

Lähde: Mynewsdek

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.