MAINOS

BLACK+DECKER Multievo -monitoimityökalu – pienen asunnnon työkalukokoelma

Talo

Riippumatta siitä, asutko omakotitalossa tai pienemmässä asunnossa, sinua saattaa kiinnostaa kotisi sisustaminen ja korjaaminen. BLACK+DECKERin monitoimityökalu Multievo tekee mahdolliseksi sen, että voit saada unelmakotisi, vaikka asuisitkin ahtaammin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Moni asuu ahtaammissa tiloissa, eikä heillä ole tilaa suurille työkalukokoelmille samalla kun halu sisustaa ja korjata kotia kasvaa. Juuri tästä syystä BLACK+DECKER on kehittänyt Multievon, pienen monitoimityökalun, joka tyydyttää kaikki tarpeesi, koska siinä on useita eri funktioita.

-Ajatus Multievossa on luoda työkalukokoelma, mikä ei vie tilaa ja antaa mahdollisuuden ahtaammin asuville ihmisille, jotka tykkäävät korjata ja rakentaa kotiaan, sanoo Henrik Fabricius, BLACK+DECKERin tuotepäällikkö.

Nykyään on olemassa kaksitoista erilaista sovelluspäätä, jotka sopivat Multievoon. Tämä mahdollistaa koneen muuttamisen esimerkiksi poraksi, sahaksi, iskuporaksi, hiomakoneeksi, pyörösahaksi, ilmapumpuksi, taikkapa ruuvinvääntimeksi. Voit vaihtaa eri toimintoja napinpainalluksella ilman ylimääräisiä työkaluja.

-Monitoimityökalu on täydellinen niille, jotka eivät halua suurta työkalupakkia. Et ainoastaan käytä samaa akkua, vaan samaa työkalua. Henrikin mukaan se vie vähän tilaa ja on riittävän tehokas korjatakseen useimmat kodit.

Aloituspaketti sisältää ruuvinvääntimen pään, sekä 18 V Litiumakun. Muut sovelluspäät sekä akut ovat saatavissa erikseen. Jos haluat laajentaa työkalupakkiasi enemmillä välineillä, toimii akku myös BLACK+DECKER 18 V akkujärjestelmässä; järjestelmä, jossa on mahdollista käyttää yli 30 erilaista työkalua samalla akulla.

-Haluamme, että ihmiset voivat laajentaa meidän työkaluillamme. Voit aloittaa Multievolla, mutta kun koti ja sitä kautta rakennushankkeet kasvavat, voit samaa akkua käyttäen kehittää työkalupakkiasi hankkimalla lisää työkaluja 18 V järjestelmääsi, sanoo Henrik.

Stanley Black & Decker on maailmanlaajuinen käsi- ja sähkötyökalujen ja näihin liittyvien tarvikkeiden sekä kiinnitysjärjestelmien, säilytysjärjestelmien, sähköisten ja mekaanisten turvajärjestelmien, terveydenhuollon, infrastuktuurien ja paljon muun toimittaja. Stanley Black & Decker on valmistanut työkaluja ja vuodesta 1843 ja on tunnettu luotettavista ja tehokkaista työkaluistaan. Työkaluja on kehitetty sekä ammattilaisille, vaativille harrastajille että kotinikkareille. Stanley Black & Decker panostaa laatutuotteisiin ja painopisteenä on käyttäjien tarpeet. Yrityksellä on vakaa yrityspolitiikka ja yritys tekee aktiivisesti aloitteita paremman ympäristön puolesta.
Stanley Black & Deckerin pääkonttori on Connecticutissa, USAssa. 

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.