Blanco Vintera on näyttävä Silgranit-allasuutuus

Keittiö

Mallistoomme on tullut modernin keittiön vaatimuksia vastaava, mutta rustiikkista tyyliä mukaileva Silgranit-uutuusmalli. Blanco Vintera tuo klassisen maalaiskeittiön pesualtaan nykypäivään modernilla suunnittelulla ja vaikuttavalla muotoilullaan. Altaan näyttävän ulkonäön viimeistelee tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen Silgranit-materiaali.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Blanco Vinteran erityisen tilava ja syvä (220 mm) pesuallas tarjoaa riittävästi tilaa kaikkiin nykypäivän keittiön toimiin. Allas istuukin erinomaisesti moderniin keittiöilmeeseen, mutta toimii täydellisesti yhteen myös maalaisromanttisten piirteiden kanssa. Altaan käytännöllisyyttä lisää tyylikäs ja tavallista pohjaventtiiliä käytännöllisempi InFino-pohjaventtiili.

Silgranit on allasmateriaali, jota Blanco on kehittänyt vuosikymmenien ajan, ja ominaisuuksiltaan ainutlaatuisen materiaalin kehitys jatkuu edelleen. Silgranit-altaat ovat hygieenisiä, helppohoitoisia ja säilyttävät ominaisuutensa koko altaan käyttöiän ajan. Allasmateriaalin tyylikäs, kivimäinen pinta sopii hyvin yhteen kaikenlaisten keittiöiden kanssa.

Blanco Vintera on saatavilla kaikissa kymmenessä Blanco Silgranit-värissä mallina, joka soveltuu niin huullosasennukseen kuin altapäin kiinnitykseen. Allas istuu täydellisesti 90 cm leveään allaskaappiin.

Lapetek, www.lapetek.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

allasmateriaali Blanco Blanco Vintera keittiön allas keittiönallas Lapetek pesuallas Silgranit


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: