MAINOS

Blancon uusi jätejärjestelmä Blanco Select II tuo helpotusta jätteiden lajitteluun

Keittiö

Blanco Select II tuo helpotusta jätteiden lajitteluun parannellulla, tyylikkäällä ja muunneltavalla järjestelmällään. Monipuoliset ja hygieeniset sankovaihtoehdot tarjoavat vaihtoehdon kaikkiin jätteiden lajittelutarpeisiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Vaunumallista Blanco Select II -jätejärjestelmää on mahdollista muunnella omiin tarpeisiin sopivaksi ilman työkaluja myös jälkikäteen tarpeiden tai vaatimusten muuttuessa. Laadukas jätejärjestelmä on nopea ja helppo asentaa ja sen kaikki osat ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia.

Blanco Select II -jätejärjestelmän tyylikäs, uusi ulkonäkö on yhteneväinen muiden Blancon järjestelmien kanssa ja valkean alumiinin ja mustan laadukas yhdistelmä yksinkertaistaa tuotteen yhdistämistä muihin keittiön elementteihin. Järjestelmän monipuoliset lisävarusteet, esimerkiksi jätesankojen kannet, jätepussiteline ja tarvikelaatikot sekä avausmekanismi, tarjoavat mahdollisuuden kaikenlaisten jätteiden toimivaan lajitteluun.

Select II -jätejärjestelmä on helppo ja nopea asentaa uuden, parannellun kehikon ansiosta. Asennuksen optimoimiseksi kehikkoon on lisätty keskittämismerkki, joka mahdollistaa kehikon sijoittamisen helposti ja vaivatta keskelle ovea. Kehikon sinisillä lisäpaloilla oven suoruus on helppo varmistaa ja tarvittaessa kehikkoa on yksinkertaista säätää ruuvaamalla pysty- ja vaakasuunnassa täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Uusi järjestelmä on myös erittäin yksinkertainen päivittää vanhan Select-järjestelmän tilalle.

Blanco Select II -jätejärjestelmä on saatavilla 45 cm, 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin. Lisäksi saatavilla on myös yläkorillinen Blanco Select II Orga -malli.

Select järjestelmän lisäksi mallistoon on tullut pieneen keittiöön tai mökkikeittiöön sopivat ratkaisut Botton II ja Singolo XL -jätevaunut. Molemmat mekanismit aukeavat kätevästi oven mukana ja niissä on tukevat tilavat jätesangot.

Lapetek Oy, www.lapetek.fi

Lapetek on maahantuontiyritys ja tukkuliike, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Blanco Blanco Select II Blanco Select II -jätejärjestelmä Blanco Select II Orga jätejärjestelmä kierrättää kierrätys kierrätysratkaisut