MAINOS

Boråstapeter Treasured -tapettimallisto on eklektinen sekoitus uutta ja arkistojen helmiä

Sisustus

Boråstapeter lanseeraa neljäkymmentä näyttävää tapettia täynnä rohkeita kuoseja ja ilmaisuvoimaisia värejä – kuin avaisi aarrearkun, jonka mallit vaihtelevat eleganteista moderneihin ja klassisista leikkisiin. Nyt Värisilmän myymälöissä ja verkkokaupassa myytävä Treasured-mallisto syntyi kahden lahjakkaan suunnittelijan, Noomi Spangen ja Ingela Wingborin, yhteistyönä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Kauniisti marmoroitu Travertine-tapetti on nimetty eksklusiivisen italialaisen kalkkikiven mukaan. Elegantissa pinnassa on jännittävää luonnetta. Se on ylellinen, mutta samalla luonnollinen ja hillitty. Tapetista on painettu viisi värivaihtoehtoa aina vaaleista harmaan sävyistä tummaan ja dramaattiseen sinisävyiseen versioon. Osassa tapeteista on myös kullanhohtoisia yksityiskohtia.

– Skotlantilaisen museon 500 vuotta vanha upea gobeliini toimi inspiraationa koko malliston synnylle. Syttyi rakkaus, joka oli päästettävä paperille vapaaksi uusin muodoin, kuosein sekä värein. Aarrejahdin tuloksena meitä vastaan tuli myös monia helmiä Boråstapeterin omista arkistoista! Nyt luomamme tapettien marmoripinnat, säleiköt, geometriset muodot sekä rönsyilevät kukat odottavat pääsyä rohkeiden sisustajien seinille ja tiloihin, joihin halutaan sitä pientä, persoonallista ekstraa, kertoo Boråstapeterin Senior Designer Ingela Wingborg.

Eklektisyys tarjoaa rajattoman määrän mahdollisuuksia

Värisilmässä marraskuussa lanseerattu eklektinen Treasured-mallisto tekee kodin seinistä sisustuksen keskipisteen. Vaikka eklektisyys ei ole sanana suomalaisille erityisen tuttu, on moni tyylin taitaja tietämättään.

– Eklektinen on kreikkalaista alkuperää oleva termi. Se tarkoittaa parhaan tyylin valitsemista ja yhdistelemistä useista eri suuntauksista. Eli käytännössä otetaan vaikutteita monista tyylisuunnista ja kootaan yhteen eri paloista se itselle sopivin kokonaisuus. Monille eklektisyys on enemmänkin kokonaisvaltainen elämänasenne kuin pelkkä tyyliseikka, sanoo Värisilmän valikoimapäällikkö Tiina Hakola.

Ajatonta tyylikkyyttä inspiroiviin ympäristöihin

Värisilmän edustamana Boråstapeter on ruotsalaisten suosituin ja myydyin tapettibrändi. Yritys lanseeraa vuosittain noin kahdeksan uutta mallistoa, jotka perustuvat klassiseen ajattomuuteen. Värisilmän tavoin Boråstapeter haluaa jatkuvasti kehittyä vastaamaan markkinan kysyntään niin suunnittelun, värien kuin muotojen osalta.

Boråstapeterin tapetit suunnitellaan ja valmistetaan kestävän kehityksen periaattein yrityksen omassa tehtaassa. Tapetit ovat CE-merkittyjä, värit vesipohjaisia ja raakamateriaali on peräisin FSC-sertifioiduista Pohjois-Euroopan metsistä.

Tutustu Värisilmän Boråstapeter Treasured -valikoimaan

Tutustu Värisilmän maksuttomaan sisustuspalveluun

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Boråstapeter tapetoida tapetti tapettimallisto Värisilmä