MAINOS

Boråstapeterin uutuusmallisto Timeless Traditions tuo moderniin kotiin ripauksen rustiikkista charmia

Sisustus

Boråstapeterin uudessa Timeless Traditions -mallistossa juuret ovat ruotsalaisessa muotoilussa ja käsityöperinteessä: mukana on rytmikkäitä raitoja, posliinin herkkiä kukkia sekä kullan- ja hopeanvärisiä yksityiskohtia käsin maalattuna eläväiselle pinnalle.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

↑ Hurmaava Sommarslöja-kuosi on aito 1950-luvun tapetti, jonka ilmava ristikkokuosi koostuu koristeellisista lehtiköynnöksistä ja pienistä ihastuttavista kukista vaaleaa pohjaa vasten. Hieman maalaistunnelmaa henkivä tapetti sopii niin kodikkaaseen keittiöön kuin vaaleaan makuuhuoneeseen.

– Uutuusmallistoon kuuluu 35 omaleimaista tapettia, joilla voi sisustaa koko kodin! Me uskomme, että harmoniset, mutta rohkeasti yltäkylläiset sekä elegantit huoneet ovat tekemässä uutta tulemistaan, kertoo Boråstapeterin Senior Designer Ulrica Hurtig

Vuoden 2022 tapettitrendeissä toistuvat klassiset kuosit

Timeless Traditions -kokoelman mallit ovat samaan aikaan sekä klassisen tyylikkäitä että kodikkaita. Muotoilultaan selkeälinjaiset tapetit saavat katsojansa matkustamaan ajassa ja vangitsevat harmonian levollisilla sävyillä.

– Boråstapeterin arkistoista löydetyt ja uudistetut tapetit pohjautuvat ruotsalaiseen kulttuuriperintöön, mutta tuntuvat nykyaikaisilta. Kuosit toimivat niin modernissa kaupunkikodissa kuin kesämökin sisustuksessa. Tämän vuoden tapettitrendeissä nousevat kestävä kehitys, hyvinvointi sekä arjesta irrottautuminen, jotka sinetöivät myös kiinnostavan uutuusmalliston, sanoo Värisilmän valikoimapäällikkö Tiina Hakola

↑ Timeless Traditions -tapetit henkivät entisaikojen levollista maalaistunnelmaa ja luovat sijaa uusille muistoille. Useimmat kuosit on maalattu käsin ja painettu pehmeän eläväiselle pinnalle, mikä luo käsityön tuntua. Malleja on helppo yhdistää harmoniseksi kokonaisuudeksi neljän väriteeman ansiosta. Vas. Folklore-tapetti on luonnon omasta väripaletista, oik. Ängsblomma kukkatapetti, jonka matta pinta ja herkkä kuosi luovat huoneeseen levollista tunnelmaa. 

Neljä eri väriteemaa yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi

Harkiten värikoordinoitu Timeless Traditions -mallisto on koottu neljän teeman ympärille. Näin kuoseja on helppo yhdistää ja luoda eheä kokonaisuus sekä kaunis värimaailma, joka jatkuu kodin läpi. 

Teemat

1.  Kukkivat pastellisävyt luovat kotiin maalaisromanttista tunnelmaa ja levollista harmoniaa.

2.  Ajaton sininen ja valkoinen ovat klassisen kaunis valinta muistuttaen posliinille maalattuja kukkia.

3.  Luonnon oma väripaletti taas tarjoaa tasapainoisen skaalan eloisaa vihreää, ripauksen sinistä sekä maanläheistä ruskeaa.   

4. Valkoisen eri sävyt yhdistettynä neutraaliin beigeen tai harmaaseen antavat tilaan niin rauhaa ja harmoniaa kuin valoisuuttakin. 

Tapettimarkkinoiden inspiroiva esikuva

Boråstapeter on Ruotsin vanhin, tunnetuin ja myydyin tapettimerkki. Mallistoa kehitetään jatkuvasti klassiselta ja ajattomalta pohjalta vastaamaan markkinoiden kysyntään. Boråstapeterille on tärkeää, että heidän tuotteensa ovat korkealuokkaisia sekä ympäristö- ja turvallisuusvaatimusten mukaisia.

Timeless Traditions lanseerattiin Ruotsissa tammikuun puolivälissä, ja mallisto on nyt myynnissä Värisilmän liikkeissä sekä verkkokaupassa. Jos kaipaat ideoita tai inspiraatiota omaan sisustukseen, muista Värisilmän tarjoama maksuton Tunnetila-suunnitelupalvelu. 

Tutustu Värisilmän Boråstapeter Timeless Traditions -valikoimaan

Värisilmä, www.varisilma.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Boråstapetter tapetoida tapetti tapettimallisto Värisilmä