MAINOS

Bosch ja Gardena perustavat Power for All -akkuallianssin

Piha

Kuluttajat hyötyvät, kun sähkötyökaluvalmistajat ryhtyvät yhteistyöhön ja alkavat tarjota tuotteissaan akkuja, jotka ovat yhteensopivia yli brändirajojen. Jatkuvasti kasvava Power for All -akkuallianssi pohjautuu Boschin johdottomaan teknologiaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Bosch-sähkötyökalujen Home & Garden -yksikkö avaa oman oman 18 V -akkualustansa muille valmistajille. Bosch ja Gardena perustavat Power for All -allianssin ja tarjoavat yhdessä muiden tunnettujen valmistajien kanssa brändienvälisen akkujärjestelmän kodin ja puutarhan sähkötyökaluille. Allians-si pohjautuu Boschin johdottomaan teknologiaan.

“Me avaamme järjestelmämme muille valmistajille, mikä tarjoaa kuluttajille täysin uudenlaista monikäyttöisyyttä. Tulevaisuudessa kuluttajat voivat käyttää yhtä ja samaa 18 V akkua Boschin sekä Gardenan, Emmaljungan, Glorian, Wagnerin ja Rapidin sähkötyokalujen, puutarhatyökalujen ja kodin laitteiden virtalähteenä”, Robert Bosch Power Tools GmbH:n hallituksen puheenjohtaja Hens Becker sanoo.

Ostamalla Power for All -allianssin tuotteita tulevaisuudessa kuluttajat voivat säästää niin rahaa, tilaa kuin aikaakin. Eri brändien yhteen sopimattomien akkujen ja laturien pinot tulevat jäämään historiaan. Yhteinen tavoite on tarjota kuluttajille laajin brändienvälinen akkujärjestelmä, joka kattaa kotona laajan laitevalikoiman: tee-se-itse-työkaluja, puutarha- ja puhdistustyökaluja, kodin laitteita, pintakäsittelylaitteita, retkeily- sekä vapaa-ajanlaitteita ja paljon muuta.

Boschin akkuteknologia vakuuttaa niin kumppanit kuin käyttäjätkin

“Käyttäjämme haluavat tehokkaan, luotettavan ja monipuolisen akun, jota voi käyttää moniin tarkoituksiin kotona ja puutarhassa. Siksi päätimme Gardenalla ryhtyä yhteistyöhön Boschin kanssa ja lähteä mukaan perustamaan Power for All -allianssia”, Gardenan toimitusjohtaja Pär Åström sanoo.

”Olemme vakuuttuneita siitä, että tulevaisuudessa työskentely on johdotonta ja joustavaa. Power for All -allianssi hyödyttää kaikkia”, Gloria House and Gardenin toimitusjohtaja ja omistaja Markus Kress vahvistaa.

Bosch pitää jatkossakin kiinni taaksepäin yhteensopivuudesta, mikä on tärkeää käyttäjille: kaikki yli 20 miljoonaa Bosch-akkua latureineen säilyvät yhteensopivina nyt jo markkinoilla olevien tee-se-itse- ja puutarhatyökalujen kanssa. Akkujen ja työkalujen ovat yhteensopivia vuoteen 2007 saakka.

Boschilla on valmiiksi laaja kattaus johdottomia tee-se-itse- ja puutarhatyökaluja, minkä lisäksi vaikoimaa laajennetaan systemaattisesti tulevina vuosina. Gardena muuntaa koko 18 V -tuotevalikoimansa allianssin akkujärjestelmään yhteensopivaksi tulevalle puutarhakaudelle. Kaikki muut kumppanit ovat jo markkinoilla edustettuna Bosch-akkujen kanssa yhteensopivilla laitteilla tai laajentavat vaiheittain tuotevalikoimaansa yhteensopivaksi. Power for All -allianssissa yritykset edistävät yhdessä kodin laitteiden uutta monipuolisuutta kattamaan tulevaisuudessa koko kodin.

Johdottomien laitteiden segmentin avaaminen ja laajentaminen luo huomattavaa lisäarvoa käyttäjille ja on tärkeä kasvun ajuri Boschille.

“Kysyntä johdottomille työkaluille kasvaa jatkuvasti. Viiden vuoden päästä niiden osuus on noussut jo noin 40 prosentista 60 prosenttiin. Investointi akkujärjestelmäämme on investointi tulevaisuuteen”, Henk Becker sanoo.

Allianssin perustaminen on alkusoitto vahvojen brändien kumppanuudelle. Yhteistyökeskustelut uusien valmistajien kanssa ovat jo meneillään.

Lisätietoa Power for All -allianssista löydät osoitteesta www.powerforall-alliance.com.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkujärjestelmä bosch Bosch PowerTools home & garden johdoton johdoton puutarhatyökalu puutarhatyökalu puutarhatyökalut