Cellfast kirves haastaa kirvesmarkkinat

MökkiPiha

Tamperelainen Kauppahuone Harju Oy on aloittanut Cellfast kirveiden, lapioiden ja muiden puutarhakäsityökalujen maahantuonnin. Ensimmäiset erät kirveitä toimitettiin juuri jälleenmyyjille. Maahantuoja uskoo vahvasti siihen, että laadukkaat ja ergonomiset Cellfast-kirveet tulevat haastamaan Fiskarsin ja Gardenan vastaavat tuotteet. TM Rakennusmaailma vertaili uusimman numeronsa (3/2017) pikakokeessa Cellfast kirveistä kahta mallia ja totesi, että ne pärjäävät halkaisukyvyssä tasaväkisesti Fiskarsin ja Gardenan vastaavankokoisille tuotteille. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Cellfast-kirveet valmistetaan Puolassa. Cellfast Group on yksi johtavia puutarhaletkujen, puutarhatarvikkeiden, sadevesijärjestelmien ja räystäiden aluslaudoitusten valmistajia Euroopassa. Kirveiden suunnittelussa Cellfast on etsinyt ratkaisuja, jotka kestävät ankarissa olosuhteissa ja suuressa mekaanisessa kuormituksessa sekä vastaavat tiukimpiinkin vaatimuksiin. Materiaaleina on varressa kestävä komposiitti ja terässä korkealaatuinen teräs induktiokarkaisulla vahvistettuna. Myös turvallisesta käytöstä on huolehdittu: varren luistamattoman Safetouch-pinnan ansiosta kirves istuu hyvin käteen. Kaikissa kirveissä on ripustusreiällä varustettu ponsi ja teräsuoja. Teräsuojakahvassa on myös paikka teroittimelle. Teroitin on saatavana erikseen. Cellfast myöntää 25 vuoden takuun, kun ostaja rekisteröi kirveen verkkosivustolla. Rekisteröitymislinkki löytyy tuotepakkauksista sekä valmistajan ja maahantuojan verkkosivustoilta.

Neljä halkaisukirvestä, kolme yleiskirvestä ja teroitin

Cellfast-kirvesmallisto sisältää neljä halkaisukirvestä ja kolme yleiskirvestä ja yleisteroittimen. Järeimmän halkaisukirveen varren pituus on 930 mm ja paino 2,7 kg. Lyhyin halkaisukirves on varreltaan 450 mm ja painaa 1,2 kg. Yleiskirveiden vastaavat mitat vaihtelevat välillä varsi 615–260 mm ja paino 1,6–0,6 kg. 

Kuvassa vasemmalla halkaisukirves C1600, joka soveltuu keskikokoisten polttopuiden tekemiseen. Halkaistavien puiden runkopaksuus yli 20 cm. Varren pituus 615 mm. Kirveen paino 1,6 kg.

Kuvassa oikealla oleva yleiskirves U600 on ihanteellinen yleiskirves retkelle ja leireille sekä toimiva myös pelastautumistyökaluna. Erikoismuotoilun kahvan ansiosta kirves on turvallinen kiinnittää vyöhön tai rinkkaan. Varsi 260 mm. Kirveen paino 0,6 kg.

Cellfast-tuotteet on helppo tunnistaa raikkaasta turkoosista tehosteväristä ja ergonomisesta muotoilusta. Cellfastin panostukset muotoiluun onkin noteerattu kansainvälisesti erilaisin kunniamaininnoin, mm. vuonna 2015 Cellfastille myönnettiin Red Dot – yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista.

Muut Cellfast-työkalut puutarhanhoitoon ja kasteluun

Kauppahuone Harju on toiminut Cellfast-tuotteiden maahantuoja Suomessa vuodesta 2012. Harjun Cellfast-valikoimista löytyvät mm. kasteluletkut, letkukärryt, puutarharuiskut, sadettimet, letkuliittimet ja teknisetletkut. Tänä keväänä valikoimiin tulivat uutuuksina kirveiden ohella lapiot, talikot, haravat ja erilaiset istutus- ja möyhennystyökalut. Tuotteisiin voi tutustua tarkemmin maahantuojan kotisivuilla.

Lisätietoja:

Kauppahuone Harju Oy

www.harju.fi/cellfast

Kauppahuone Harju Oy on vuonna 1979 perustettu tamperelainen perheyritys ja teknisen alan tukkuri ja maahantuoja, jonka laajasta valikoimasta löytyy työkaluja, koneita ja tarvikkeita kotiin, puutarhaan ja vapaa-ajan harrastuksiin. Päätuoteryhmiä ovat sähkö- ja puutarhatyökalut, sähkötarvikkeet, LVI-tarvikkeet ja alumiinitikkaat sekä puutarhan kastelutarvikkeet ja käsityökalut. Harjun asiakkaita ovat marketit, tavaratalot, rautakaupat, halpahallit sekä auto- ja varaosaliikkeet.

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kastelu kasteluletku kirveet kirves letkukela letkukärry puutarharuisku puutarhatyökalu


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: