MAINOS

Cole & Sonin uutuus tapetit ihailevat luonnon kuriositeetteja

Sisustus

Cole & Sonin uusien Curio- ja Landscape Plains -mallistojen tapetit ovat tulleet myyntiin valikoituihin Värisilmä-liikkeisiin. Curio-mallistossa esiin pääsevät upeat käsin maalatut kuosit, joissa siveltimen jäljet on jätetty näkyviin. Rohkeimmat sisustajat voivat nostaa seinilleen seeprakuviot tai smaragdinvihreät kvartsikiteet. Landscape Plains puolestaan tarjoaa tyylikkään vähäeleisiä kuvioita ja pastellisia, luonnosta ammentavia värejä. Mukaan on valittu myös Cole & Sonin klassikkokuoseja, jotka ovat osaltaan rakentaneet ikonisen tapettivalmistajan menestystä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kuriositeettia kotiin

Curio-tapettimallistossa pääosaan pääsevät mineraalit, puun syykuviot, meren korallit ja jalokivet. Kuvioihin on haettu inspiraatiota luonnon kauniista harvinaisuuksista. Erilaisia kuoseja on yhteensä 11. Vaaleiden neutraalien värisävyjen ohella mallistossa toistuvat voimakas smaragdinvihreä, hiilenmusta ja erilaiset metallisävyt tinasta antiikkikultaan.

Zebrawood-kuosin idea on poimittu veden kuluttamasta ajopuusta, jonka tummentuneet syykuviot tuovat mieleen seeprakuvion. Kuvio on maalattu käsin, mikä tuo vahvaan kuosiin herkkyyttä. Seafern-kuosissa sukelletaan meren pinnan alle. Taustaksi on valittu Cole & Sonin klassikkokuosi Vermicelli, jonka päälle on painettu lajitelma erilaisia korallilajeja 1700-luvun lopun kasvioppaista.

Kalligrafia ja tribaalitaide ovat inspiroineet Plume-kuosia, jossa siveltimenvedot kulkevat keskeltä molempiin laitoihin. Koukeroista korallia muistuttava klassikkokuosi Vermicelli on painettu puisella, käsin kaiverretulla telalla. Ingot-kuosin geometriset muodot jäljittelevät katinkullan pintaa. Tapetissa erilaiset metallisävyt yhdistyvät maanläheisiin, neutraaleihin mattaväreihin.

Mineral-kuosissa geologia yhdistyy geometriaan. Kuusikulmaisia kivilaattoja muistuttavan kuvion pintaa verhoavat kauttaaltaan himmeän metallihohteiset pisteet. Näyttävä Strand-kuosi koostuu pystysuuntaisista, vapaalinjaisista siveltimenvedoista. Moniulotteinen geometrinen Quartz on löytänyt muotonsa kvartsikiteistä. Kuvio on myös maalattu käsin.

Pienikuvioinen Goldstone on pääosin metallinsävyinen versio Pebble-klassikkokuosista, joka koostuu kuin pienistä sileistä rantakivistä. Pidetty, puulankkuja muistuttava Wood Grain -kuosi tuodaan takaisin Curio-mallistossa uusissa maanläheisissä sävyissä, samoin kulunutta maalattua puuta muistuttava Crackle.

106_4055_Cole_and_Son_Landscape_Plains_Cordovan

Kun vähemmän on enemmän

Landscape Plains -tapettimallisto koostuu viidestä hienostuneen hillitystä kuosista ja todella laajasta väripaletista: erilaisia väriversioita tapeteista on yli 70. Puuteriset pastellit ja luonnosta ammentavat murretut sävyt korostavat hienovireisten kuvioiden levollisuutta.

Klassinen Watered Silk on yksi Cole & Sonin vanhimmista kuoseista. Moaree-läikekangasta muistuttavassa tapetissa on himmeän ja kiiltävän pinnan vaihtelusta syntyviä aaltomaisia kuvioita. Harmaan ja vaalean sävyistä väripalettia kirkastavat lohenpunainen, sitruunankeltainen ja salvianvihreä. Helmiäishohtoisia värivaihtoehtoja on yhteensä 14.

Pebble-kuosin raemainen kuvio tuo mieleen läikikkään linnunmunan tai rannan pikkukivet. Pienikuvioisesta kuosista on 15 erilaista vaalean, harmaan, sinertävän, ruskeanharmaan, vihertävän ja kellertävän sävyä. Historiallinen Jaspe-kuosi on saanut inspiraationsa raakasilkistä. Mattaa ja metallinhohtoa yhdistävissä kuoseissa on 22 sävyvaihtoehtoa: kesäisistä vihreistä lämpimän keltaisiin ja vaalean neutraaleista hehkuvan punaiseen.

Cordovan-kuosi on saanut nimensä ylellisestä nahasta, jonka pintaa mattapintainen kuvio jäljittelee. Värivaihtoehtoina ovat klassisen kellanruskea Tan, punertava Red, viikunan violetti Fig, vaaleanvihreä Old Olive sekä lisäksi viisi vaalean neutraalia sävyä. Koukeroista korallia muistuttava Coral-kuosi perustuu Cole & Sonin ikoniseen Vermicelli-kuosiin. Kuviota on pienennetty nyt sirommaksi. Värivaihtoehtoina on 16 vaalean, harmaan, sinertävän, vihertävän, punertavan ja kellertävän sävyä.

Painolaatuiset miljöö- ja kuosikuvat tapeteista pääset lataamaan tästä Dropbox-linkistä!
Curio-kuvien kansiosta löytyy myös videoita, joissa näytetään kuinka kuviot on maalattu.

Tuotetiedot:

  • Curio-tapetit, leveys 52 cm, rullan pituus 10 m, hinnat: 110–133 € / rulla:
    • 110 € / rulla: Crackle, Wood Grain
    • 118 € / rulla: Goldstone, Mineral, Plume
    • 126 € / rulla: Seafern, Strand, Vermicelli, Zebrawood
    • 133 € / rulla: Ingot, Quartz
  • Landscape Plains -tapetit, leveys 52 cm, rullan pituus 10 m, hinnat: 99 € / rulla

Toimitusaika:

Tilaustuote, toimitusaika 1–2 viikkoa

Jälleenmyynti:

Valikoidut Värisilmä-liikkeet kautta maan >

Lisätietoja:

Värisilmä

www.varisilma.fi

puh. (09) 849 141

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.