MAINOS

Damixa Silhouet -hanat – värit hanoissa ja suihkuissa ovat tulleet jäädäkseen

Kylpyhuone

Damixa Silhouet -hanoista ja -suihkuista löytyy todella laaja ja herkullinen värikirjo, kuten vaikkapa mattamusta, harjattu kupari tai messinki. Uudet värikkäät hanat ja suihkut kannustavat puhtauteen samalla, kun ne kaunistavat tilaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Nykyisin vesihanat ja suihkut ovat kauniisti muotoiltuja designtuotteita ja sisustuselementtinä tärkeä osa huoneen kalustusta ja stailausta. Mattamusta hana ja suihku ovat jo uusi normaali, FM Mattsson Mora Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Helminen toteaa.

Damixa Silhouet -hanoista ja -suihkuista löytyy todella laaja ja herkullinen värikirjo.

Silhouet- sarjan yksinkertaiset linjat on suunnitellut tanskalainen Halskov & Dalsgaard Designin palkitut huippusuunnittelijat Christina Halskov ja Hanne Dalsgaard. Damixa on arvostettu kaikkialla maailmassa sekä huippuluokan muotoilusta että laadusta. Hanat ja suihkut on suunniteltu huomioiden energian säästö ja ympäristön suojelu kuitenkaan käyttömukavuudesta tinkimättä.

Damixa Silhouet -hanat saat nyt herkullisissa väreissä kuten vaikkapa mattamustana, harjattuna kuparina tai messinkinä. Lisäksi sarja täydentyy kosketusvapailla hanoilla.

– Uudet värikkäät hanat ja suihkut kannustavat puhtauteen samalla, kun ne kaunistavat tilaa, nostavat kiinteistön arvoa ja tukevat modernin yrityksen brändiä, Helminen kiteyttää. Ja ovathan ne cool!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Damixa Silhouet hana hanat kylpyhuoneen hana pesuallashana suihku suihkuhana