MAINOS

Designkuvioitu Mökkisuihku yhdistää tyylin ja käytännöllisyyden

KylpyhuoneMökki

Suomalaisyritykset Hiomapojat Oy ja IdeaLux Oy ovat yhdistäneet uudet keksintönsä näyttäväksi ja käteväksi kokonaisuudeksi. Hiomapoikien designkuvioitu teräksinen sisustuslevy Brushed Wall® toimii kestävänä ja koristavana runkona IdeaLuxin innovatiivisessa suihkukonseptissa, Mökkisuihkussa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Brushed Wall® tekee uuden aluevaltauksen

Brushed Wall® on Hiomapoikien toimitusjohtajan, yrittäjä Mika Hyytiäisen keksimä ainutlaatuinen teräksinen sisustuslevy, jonka designkuviot on toteutettu teräksen pintaa harjaamalla. CE-merkitty Brushed Wall® on EU-mallisuojattu. Sitä on myyty Suomessa ja Ruotsissa kotien ja julkisten tilojen sisuselementtinä, ja nyt uutena aluevaltauksena Mökkisuihkun designkuvioituna teräsrunkona.

– Brushed Wall® on löytänyt mukavasti tiensä osaksi kotien ja julkisten tilojen sisustusta, ja yhteistyö IdeaLuxin kanssa avaa hienoja uusia mahdollisuuksia. Mökkisuihku on mahtava innovaatio, ja uskon että Brushed Wall® täydentää sitä tyylikkäällä ja suomalaisuutta korostavalla tavalla, Mika Hyytiäinen kertoo.

Mökkisuihku ei tarvitse sähköä eikä painevettä

Mökkisuihku on IdeaLuxin toimitusjohtajan, yrittäjä Harri Tiaisen keksintö painevedettömien kesä- ja mökkisaunojen suihkutarpeisiin. Mökkisuihku ei käytä lainkaan sähköä eikä painevettä mutta toimii silti suihkuna, josta saa lämmintä vettä. Lämmin vesi syntyy kuumavesipadasta ja kylmävesiastiasta pumpatusta vedestä. Pienestä kiukaan kylkisäiliöstä saadaan jopa puoli tuntia suihkua.

– Mökkisuihkua on kehitetty, testattu ja kaupallistettu neljän vuoden ajan. Uskon, että yhteistyö Hiomapoikien kanssa antaa loistavan mahdollisuuden nostaa vapaa-ajanvieton laatua tuomalla suomalainen Mökkisuihku jokaiseen mökkisaunaan. Metallinhohtoinen Brushed Wall® tuo lisäarvoa tuotteelle valoa upeasti heijastaen ja kontrasteja korostaen, Harri Tiainen kertoo.

Hiomapojat vastaa malliston valmistuksesta

Mökkisuihkun idea syntyi Tiaisen saunottua vaimon kanssa mökillä helmikuun pakkasilla.

– Kävi se tavallinen juttu, että hänen hiustenpesunsa jäljiltä kuuma vesi oli lopussa, kun minun vuoroni tuli. Ei auttanut muu kuin lähteä kantamaan vettä avannosta. Kun vedet oli lopulta kannettu ja istuin itsekseni saunassa odottelemassa veden lämpenemistä, tuli ajatus, että tämän voisi hoitaa helpomminkin.

Jaloteräksen mekaaniseen pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon erikoistunut Hiomapojat vastaa Mökkisuihkun valmistuksesta ja myynnistä, IdeaLux markkinoinnista. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja suihkumalleja on kaikkiaan seitsemän, designkuvioitu Brushed Wall® on malleissa Pyörre, Teräs ja Välke.

Lisäpotkua Hiomapoikien ja IdeaLuxin yhteiseen liiketoimintaan tuo bisnesenkelinä toimiva Eero Lehti.

Lisätietoja:

Hiomapojat Oy

www.hiomapojat.fi

www.brushedwall.fi

IdeaLux Oy

www.mokkisuihku.fi

Hiomapojat Oy on alihankintayritys, joka on erikoistunut jaloteräksen mekaaniseen pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon. Perheyritys aloitti toimintansa vuonna 2002. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Orimattilassa.

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.