MAINOS

Designkuvioitu teräksinen Brushed Wall® -sisustuslevy sisustaa koteja

KeittiöSisustus

Brushed Wall® designkuvioitu sisustuslevy sopii tasaisen ja helposti puhdistettavan pinnan ansiosta erinomaisesti esimerkiksi keittiöön.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Yrittäjä-ideanikkari Mika Hyytiäinen kyllästyi lamaan ja kehitti ennennäkemättömän sisustustuotteen, joka sopii tasaisen ja helposti puhdistettavan pinnan ansiosta erinomaisesti keittiöön.

Tunnettu sanonta ”parhaat ideat ovat yksinkertaisia” pyöri yrittäjä Mika Hyytiäisen mielessä, kun hän löysi tavaroidensa joukosta pölyttyneen, 20 vuotta vanhan käyttämättömän metallintyöstökoneensa. Ideanikkari käynnisti sen ja huomasi pian valmistavansa täysin uudenlaista sisustustuotetta. Designkuvioitu teräksinen sisustuslevy Brushed Wall® oli syntynyt.

– Olin turhautunut laman aiheuttamaan hiljaisuuteen ja kaipasin menoa ja meininkiä liiketoimintaan, joten päätin kokeilla jotain aivan erilaista. Siitä se sitten lähti, Hyytiäinen kertoo hymyillen.

Tuotekehityksen tuloksena 12 näyttävää sisustuslevy mallia

Ja niin todellakin lähti, joskaan ei ihan niin yksinkertaisesti kuin edellä mainittu sanonta antaa ymmärtää. Vei nimittäin neljä kuukautta ja useita erilaisia kokeiluja, ennen kuin sisustuslevystä tuli tuotantovalmis, laadukas innovaatio markkinoille.

Mutta vaiva kannatti. Nyt Brushed Wall® -mallistosta löytyy 12 persoonallisen näyttävää designmallia, mukana myös patinointivärjätty BW-L1 -kuparilevy, joka tuo sisustamiseen edustavuutta ja arvokkuutta ja sitä voidaan käyttää myös rakennusten julkisivuilla.

Suomen moottoripyörämuseon vessan kattosisustuselementtinä on käytetty retrohenkistä pp-mallia.

Suomen moottoripyörämuseon vessan kattosisustuselementtinä on käytetty retrohenkistä pp-mallia.

CE-merkittynä kohti EU-markkinoita

Koska ennestään markkinoilla ei ollut mitään vastaavaa tuotetta, Hyytiäinen haki uutuudelle saman tien EU-maiden sisäisen mallisuojauksen. Brushed Wall® on kansainvälisesti rekisteröity tuotemerkki ja CE-merkitty standardin EN 15102 -vaatimusten mukaan.

Tuotteen lanseeraus kansainvälisille markkinoille aloitettiin lähes saman tien Ruotsissa, jossa sitä myy ja markkinoi Tickan Special Slip Ab. Seuraavaksi on tarkoitus avata ovia muissa Euroopan maissa.

– Luotamme siihen, että Suomessa valmistetut ja CE-merkityt tuotteet tulevat saamaan hyvän jalansijan niin yksityisten kotien kuin julkisten ja muiden palvelutilojen sisustuksessa, Hyytiäinen toteaa.

Kotimarkkinoilla kysyntää ja puuhaa riittää

Kotimaassa Brushed Wall® on löytänyt tiensä osaksi kotien ja julkisten tilojen sisustusta. Muun muassa Suomen Moottoripyörämuseon vetäjä, kulttuurin monitoimimies Riku Routo on valinnut retrohenkisesti kuvioidun PP-mallin museon wc:n kattosisustuselementiksi.

Facebookissa kantahämäläinen Piia Ruoho peukuttaa monien muiden tavoin uutta sisustuskeksintöä. Hän on valinnut pelkistetyn tyylikkäästi kuvioidun V1-mallin kotinsa keittiön seinälevyksi.

– Ihastuin Brushed Wall® -levyyn, koska sen upea mutta hillitty metallinhohto tarjosi tavanomaisesta poikkeavaa ja persoonallista ilmettä. Lisäksi se sopii loistavasti muiden modernisoitujen keittiökalusteidemme ulkonäköön.

Myyntirintaman lisäksi myös taustalla tapahtuu. Jälleenmyyntiketju kasvaa, ja Hyytiäinen on solminut ahkerasti uusia yhteistyökumppanuuksia, muun muassa sisustussuunnitteluun erikoistuneen iam design Oy:n sekä innovatiivisen mökkisuihkukonseptin kehittäjän, IdeaLux Oy:n kanssa.

Piakkoin aukeaa myös Brushed Wall® -levylle omistettu verkkokauppa, www.steeldecoshop.fi.

BrushedWall on helppo asentaa ja vaihtaa ruuvattavien listojen avulla.

BrushedWall on helppo asentaa ja vaihtaa ruuvattavien listojen avulla.

Mikä Brushed Wall®?

  • Teräksinen sisustuslevy, jonka designkuviot on toteutettu teräslevyn pintaa harjaamalla
  • 12 näyttävää eri mallia kotien ja julkisten tilojen sisustamiseen
  • Sopii seinälle tai kattoon, suoralle tai kaarevalle pinnalle – niin pieninä tehoste-elementteinä kuin suurina pintoina
  • Suolatestattu ja hygieeninen, helppo puhdistaa
  • Teräksen paksuus 0,8 mm, arkkikoko 1250 x 3000 mm
  • 100 % kierrätettävissä
  • Edullinen, helppo ja nopea asentaa ruuvattavien listojen avulla (tai liimaamalla)
  • Helppo vaihtaa ja muunnella

Lisätietoja:

Hiomapojat Oy

www.brushedwall.fi

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.