EB-Therm 500 on täysin uusi termostaatti, jossa on WiFi-valmius

Lämmitys

EB-Therm 500 on kehitetty asentajaa ajatellen. Termostaatin käsittely ja asennus on sen vuoksi kätevää. Matalan asennussyvyyden vuoksi kaapelit sopivat koteloon helposti. Käyttöönottoa varten on selkeä ja helposti ymmärrettävä aloitusopas. Kaikki tämä helpottaa asentajan työtä. Lisäksi termostaatissa on huone- ja lattia-anturi sekä sisäänrakennettu ajastin, joka näyttää, milloin lattialämmitys voidaan aloittaa tasoituksen jälkeen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Asenna EB-Therm 500 sellaisenaan tai täydennä sitä EB-Connect WiFi -lisävarusteella ja muuta se näin sen verkkoon yhdistetyksi termostaatiksi, joka tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia. Me kutsumme tätä nimellä WiFi READY.

EB-Therm 500 antaa enemmän etuja

Uusi termostaattimme tarjoaa lukuisia etuja, jotka tekevät termostaatin valinnasta asentajalle helpompaa:

  • vahvistettu eristys (EN 60730 -standardin mukaisesti) ja sen seurauksena parempi jännitepiikkien kestävyys
  • tukee kahdeksaa eri anturityyppiä, joten termostaatti sopii täydellisesti korjaus-, perusparannus- ja lisärakentamisprojekteihin
  • sopii markkinoiden yleisimpiin kehysjärjestelmiin.

Selkeä ja helppokäyttöinen

Termostaatissa on helppo navigoida ja intuitiiviset valikot, joissa on selkeät kuvakkeet. Näin EB-Therm 500 itsestään selvä valinta sekä asentajalle että käyttäjälle. Värinäyttö on tarkka ja kapasitiiviset kosketusalueet sijaitsevat näytön ulkopuolella, mikä tekee termostaatin eri toiminnoista vielä selkeämpiä ja käyttäjäystävällisempiä.

Säästä energiaa EB-Therm 500:n avulla

EB-Therm 500:n energiansäästöohjelmat ovat säädettävissä, ja sekä ajat että lämpötilat voidaan asettaa erikseen. Termostaatti on näin monipuolinen ja soveltuu moniin erilaisiin ympäristöihin ja olosuhteisiin. EB-Therm 500 auttaa sinua säästämään energiaa ja pitämään lattiat lämpiminä ja mukavina siellä, missä sitä tarvitset, ja silloin, kun sitä tarvitset.

EB-Therm 500:ssa on viikkokalenteri, jossa voit määrittää, milloin lattialämmitys on toiminnassa ja pois toiminnasta. EB-Therm 500:n avulla voit myös seurata helposti energiankulutusta. Termostaatti näyttää selkeästi vuotuisen, kuukausittaisen, viikoittaisen tai päivittäisen energiankulutuksen.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

ajastin EB-Therm 500 Ebeco huoneanturi lattia-anturi lattialämmitys termostaatti


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: