MAINOS

Einhellin akkuterassipesuri Picobella puhdistaa pihasi pinnat

Piha

Kevät on niin kotona kuin puutarhassa siivousten ja kunnostusten aikaa. Pihapintojen puhdistaminen on kuitenkin varsin rasittavaa puuhaa. Akkuterassipesuri PICOBELLA on Einhell Power X-Change akkutuoteperheen uutuus pihan pintojen helppoon puhdistamiseen. 

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Teleskooppivartisella pesurilla puhdistat selkääsi säästäen pihan puu- ja kivipinnat. Märkäpesu sujuu helposti letkuliitännän ansiosta. Pesuri toimii johdottomasti yhdellä 18 V akulla, joten se sopii loistavasti myös mökkiterassien ja laiturien puhtaanapitoon.

Kuiva- ja märkäpuhdistus kaikille pinnoille

Einhell PICOBELLA-akkuterassipesurissa harjojen vaihto sujuu helposti ilman työkaluja, joten pesuri on nopeasti käyttövalmis erilaisille pinnoille. Keskikova nailonharja on tarkoitettu sileiden kivi-, laatta- ja betonipintojen puhdistamiseen. Sivuharjalla puhdistat kätevästi sokkelit, nurkat ja reunukset portaiden, käytävien ja muurien vierestä. Pesuleveys ilman sivuharjaa on 195 mm ja sivuharjan kanssa 215 mm. Keskikova harja ja sivuharja sisältyvät pakkaukseen. Lisätarvikkeina on saatavissa pehmeä nailonharja puupintojen pesuun ja tekonurmen siistimiseen sekä teräsharja karkeampien kivipintojen tehopuhdistukseen.

Akkuterassipesurin puhdistustehon voi kierrosnopeuden säätämisellä sovittaa kullekin pintamateriaalille sopivaksi. Kivipintoja voi näin puhdistaa tehokkaasti ja puisia terasseja varovaisemmin. Letkuliitännän ansiosta myös märkäpuhdistus sujuu helposti ja nopeasti, kun pintaa ei tarvitse kastella erikseen etukäteen. Letkun ohjaus on tuotu lisäkahvaan, joten letku ei tule pestessä tielle. Eteen ja taakse rauhallisesti pyörivät harjat pesevät itsepintaisemmankin lian tehokkaasti mutta ilman roiskeita. PICOBELLA-akkuharja on ergonominen käyttää, sillä varren pituuden voi säätää portaattomasti käyttäjän mukaan ja myös lisäkahva on säädettävissä.

Johdotonta vapautta kaikille

Einhell PICOBELLA-akkuterassipesuri toimii yhdellä 18 V akulla. Akku ja laturi eivät sisälly toimitukseen, mutta PICOBELLA on osa Einhell Power X-Change akkutuoteperhettä, joten kaikki järjestelmän akut ja laturit sopivat siihen. Käyttöaika riippuu akusta ja käytetystä kierrosnopeudesta. Esimerkiksi 18 V 5,2 Ah akulla maksimikäyttöaika on 25 -70 minuutin välillä ja 18 V 6 Ah akulla 29 – 90 minuutin välillä.

Einhellin johdottoman vapauden mahdollistavaan Power X-Change akkutuoteperheeseen kuuluu akkuterassipesurin lisäksi jo yli 160 konetta, muun muassa akkuruohonleikkurit ja muita koneita pihan ja puutarhan hoitoon, akkuimurit, autotarvikkeita sekä työkaluja rakentamiseen ja remontointiin. Tuoteperheestä löytyy 18 V akkukoneiden lisäksi myös 36 V akkukoneita. Ainutlaatuisen Einhellin Power X-Change -akkujärjestelmän ansiosta 36 V koneet käyttävät samaa 18 V akkua, mutta niitä laitetaan laitteeseen kaksi kerralla.

Suositushinta: 129 € (ilman akkua ja laturia)

Maahantuonti & tukkumyynti: Kauppahuone Harju Oy, www.harju.fi

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkuterassipesuri Einhell Kauppahuone Harju terassi terassin pesu terassipesuri