MAINOS

Ekologinen keittiö ja vastuullisuus vahvistuvat entisestään keittiöalalla – Keittiömaailma lanseerasi ensimmäisenä Suomessa ekologisen V8-laatikkomalliston

Keittiö

Kotimainen Keittiömaailma ja sen keittiöt valmistava Novart lanseerasi uuden tuotemallistonsa, joka noudattelee uusimpia trendejä niin materiaalien kuin tuotteiden osalta. Keittiömaailma toi ensimmäisenä keittiöalan toimijana Suomessa valikoimaansa Grassin Vionaro V8 -laatikkomalliston, joka on täysin kierrätettävä. Mukana on myös kierrätysmuovista valmistettu MBN-vedin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kotimainen Keittiömaailma ja sen keittiöt valmistava Novart on lanseerannut uuden tuotemallistonsa, joka vastaa asiakkaiden toiveisiin ja viimeisimpiin trendeihin. Mallistolanseerauksessa korostui erityisesti vastuullisuus ja ekologisuus, joiden pohjalta mallistoon tuotiin Grassin Vionaro V8 -laatikkomallisto ja kierrätetty MBN-vedin.

– Tähtäämme tuotevalikoimassamme siihen, että toimimme vastuullisuudesta ja ekologisuudesta käsin. Pyrimme löytämään hyviä, laadukkaita ja aikaa kestäviä ratkaisuja kuten Grassin V8-laatikkomallisto. Tässä täysin kierrätettävässä tuotteessa on 8 mm ohuet reunat, PushOpen -toiminto ja valmistajan 25 vuoden takuu. Tällaiset tuotteet ovat tulevaisuutta myös keittiöalalla, Novartin kaupallisen tuotevalikoiman johtaja Eeva Kokkonen kertoo.

Mukana haluttu väri beige ja klassikkotuotteita

Keittiömaailman luonto-värikokoelmaan tuli uutena sävynä haluttu, luonnonläheinen beige väri. Maalattujen ovien lisäksi beige on saatavissa melamiini- ja laminaattiovena sekä runkovärinä. Malliston uudet tasolaminaatit täydentävät tätä värimaailmaa.

– Beige väri sopii hyvin tähän ajankuvaan, arvoihin ja luonnonmukaisuuteen. Voimme tehdä monipuolisia kokonaisuuksia eri materiaaliyhdistelmistä, jotka vastaavat kaikkiin toiminnallisiin, tilallisiin ja arkipäivän käytön haasteisiin. Lanseerasimme myös käsittelemättömän messinkivetimen, jossa tulee näkymään hallitusti ajan patinaa, Kokkonen kertoo.

Tutustu Grassin V8-laatikkomallistoon tarkemmin.

Novart Oy, www.novart.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ekologinen keittiö Keittiömaailma keittiömallisto kierrätysmateriaalit kierrätysmuovi laatikkomallisto Novart