MAINOS

Ekologinen maalaustarvikesarja tekee kalusteiden maalaamisesta ammattimaisen helppoa ja nopeaa

Sisustus

Kierrätyssisustus, itse tekeminen ja kädentaidot ovat nopeasti kasvava alue, jossa hyvillä välineillä on tärkeä osa projektin onnistumisessa. Two Fussy Blokes -tuotesarjaan kuuluvat mikrokuituiset Mini Paint Roller -maalaustelarullat sopivat parhaiten huonekalujen, keittiökalusteiden, ikkunoiden ja ovenkarmien maalaamiseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Korona-aika on innostanut kodin sisustamiseen ja ehostamiseen. Kierrätyssisustus, itse tekeminen ja kädentaidot ovat nopeasti kasvava alue, jossa hyvillä välineillä on tärkeä osa projektin onnistumisessa.

Two Fussy Blokes -tuotesarjaan kuuluvat mikrokuituiset Mini Paint Roller -maalaustelarullat sopivat parhaiten huonekalujen, keittiökalusteiden, ikkunoiden ja ovenkarmien maalaamiseen. Lopputuloksena on täydellinen, kuin ruiskulla maalattu sileä pinta. Tuotteet sopivat niin vaativalle ammattilaiselle kuin harrastelijalle – oman kodin remontoijalle ja sisustajalle.

Kahden kaveruksen kehittämät tarvikkeet nyt saatavana Suomessa

Maalaussarjan kehittivät kaksi Uudesta-Seelannista lähtöisin olevaa kaverusta ja maalausalan ammattilaista – Two Fussy Blokes ¬– Peter ja Chris, jotka tympääntyivät huonoihin työvälineisiin. He päättivät kehittää maalaustyövälineet, jotka on tarkoitettu kovaan käyttöön ja ovat myös ympäristöystävälliset. Kahden vuoden kehitystyön tuloksena on liuta ammattitason työvälineitä ja uudenlainen tiheä mikrokuitumateriaali, joka peittoaa laadullaan ja ominaisuuksillaan muut heidän kokeilemansa tuotteet.

DIY – Ei tarvitse olla ammattilainen tehdäkseen hyvää jälkeä – ekologisuus tärkeää

Maahantuoja ja kädentaitojen moniammattilainen Minna Arohonka M’s Set Ky:stä tekee itse paljon maalaus- ja remonttitöitä. Hän tietää mistä puhuu ja iloitsee, että markkinoille on tullut hyviä työvälineitä maalaamiseen.

– Niillä saadaan aikaan upea pinta, eikä tekijän tarvitse olla ammattilainen.

Arohonka kertoo, että Mini Paint Roller -mikrokuitutela on muotoiltu parasta työskentelymukavuutta ajatellen.

– Tyylikäs puinen kahva on kädessä kevyt. Two Fussy Blokes Mini Roller pyörii pehmeästi ja vapaasti ja se tekee maalaamisesta miellyttävää, nopeaa ja helppoa.

Mustaksi viimeistelty metallirunko on ympäristöystävällinen ja kestää käytössä.

– Laadukas ja pitkäikäinen työväline ohjaa pois kertakäyttökulttuurista kodin pikkuremonteissakin. Vaihdoimme myös pakkausmuovin kierrätettävään pahviin, Arohonka lisää.

Two Fussy Blokes-sarja saapui Suomeen tammikuussa 2022 ja sarjan tuotevalikoima kasvaa vuoden aikana seinämaalausteloilla sekä muilla brändin uutuustuotteilla.

Lue tarina mikrokuitutelan kehityksen takana!

M’s Set Ky, mset.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

maalata maalaus vinkit maalausvälineet maalitela pensseli Two Fussy Blokes