MAINOS

Ellos Home -kevätmalliston teemana vaaleat sävyt ja pehmeät pastellit

Sisustus

Ellos Homen kevään ensimmäistä mallistoa leimaavat skandinaavinen muotoilu, värikkäät paletit ja aaltoilevat muodot. Vaaleat akvarellit ja pehmeät pastellit näkyvät nyt kaikissa sisustusyksityiskohdissa – mallisto henkii kevään kaikkia tuoksuja ja värejä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Hämärän vaihtuessa valoon saapuu kevät. Pikkuhiljaa arki muuttuu, ja vaihdamme tummat ja täyteläiset sävyt pehmeisiin ja ilmaviin väreihin. Elloksen kodinvalikoiman tämän sesongin uutuudet on kuvattu Karin Boo Wiklanderin luona. Mallisto on yleisilmeeltään pelkistetty. Se antaa kevään soljua sisään ohuiden verhojen läpi ja tuo mukanaan aaltoilevia muotoja sekä erilaisia tekstuureja ja uurrettuja struktuureja.

– Olemme jo odottaneet talven pimeyden väistyvän, jotta saamme vihdoinkin ottaa kevään vastaan! Uudessa mallistossa luonnonmateriaalit yhdistetään vaaleisiin väreihin ja särmikkäisiin yksityiskohtiin. Mallisto on yksinkertainen, pehmeä ja raikas – aivan kuten kevät, sanoo Jennifer Åhman, designchef, Ellos Home.

Karinin kodissa vallitsee skandinaavinen tunnelma. Malliston eleettömät yksityiskohdat ja ihastuttavat sävyt antavat kodille persoonallisen ilmeen ja tuovat eloa pimeän talven jälkeen. Aaltoilevat muodot antavat lupauksen jostakin vaaleasta, naisellisesta ja kauniista.

Joten unohda joulu ja vaihda utuiset sävyt vaaleisiin ja raikkaisiin. Tee kodista keidas, jossa on hyvä olla, puhdistautua ja palautua pimeän kauden jälkeen. Lumi sulaa pian ja tekee tilaa kevään ensimmäisille silmuille ja nupuille. Anna vuodenajan vaihtumisen luoda pohja omalle muutoksellesi – luvassa on uusi vuosi ja uudet haasteet.

Kampanja lanseerataan Elloksen sivustolla viikolla 1.

Ellos on yrityksenä tunnettu ja meillä on noin 1,6 miljoonaa aktiivista asiakasta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme asiakaslähtöisesti ja tarjoamaan upeita etuja. Netistä ellos. löydät uusinta muotia, kodinsisustusta ja kauneustuotteita, yli 400 tuotemerkkiä sekä vaatteita, kenkiä ja asusteita koko perheelle.

Ellos on Ellos Groupin suurin nettikauppa. Lisätietoa Ellos Groupista on osoitteessa www.ellosgroup.com. Sieltä voit lukea yrityksen historiasta, kestävästä kehityksestä ja visiostamme. Sieltä saat myös tietoa avoimista työpaikoistamme.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ellos Ellos Home kevätmallisto