Entistä kevyempi STIHL terälevy ja teräketju markkinoille

MökkiPiha

STIHL lanseeraa täysin uuden terälevy- ja teräketjukonseptin. Terälevyt ovat jopa 20 prosenttia kevyempiä kuin koskaan aikaisemmin, ja uuden .325 ”PRO -teräketjun leikkausteho on jopa 20 prosenttia korkeampi edeltäjäänsä verrattuna.

Jaa sosiaalisessa mediassa

STIHL lanseeraa tammikuussa 2020 täysin uuden terälevy- ja teräketjukonseptin. Uuden sukupolven myötä leikkausteho kasvaa ja paino vähenee. Teräketjun ja uusien terälevyjen yhdistelmä parantaa leikkaustehoa ja tasapainoa puita kaadettaessa, polttopuita sahatessa sekä karsittaessa että harvennettaessa.

Light 04 terälevy

Uusi Light 04 -terälevy on .325”-ketjujaolla ja yhteensopiva uusien STIHL .325 PRO -teräketjujen kanssa. Light 04 -terälevy on aikaisempia kapeampi ja siinä on ohuemmat sivulevyt. Uusi muotoilu tekee moottorisahasta kevyemmän ja optimaalisen tasapainoisen. Moottorisahan paino vähenee terälevyn pituuden mukaan 10–20 prosenttia edellisiin malleihin verrattuna. Solakampi malli, pienempi kärkipyörä ja vähäisempi hampaiden määrä lisäävät suorituskykyä sahaamisen yhteydessä sekä vähentävät mahdollisen takapotkun riskiä.

Uudet Light 04 -terälevyt (35 cm, 40 cm, 45 cm) sopivat STIHL-moottorisahoihin MS 261 ja MS 271.

Uusi .325” PRO -teräketju

Uusi .325” PRO -teräketju sopii keskitehoisiin moottorisahoihin. Aiempaa 7,7 mm:n hammasleveyttä kapeampi 6,8 mm:n hammasleveys vähentää tärinää 20 prosenttia, ja leikkausteho kasvaa jopa 20 prosenttia verrattuna edeltäjäänsä, .325 ”RS -teräketjuun. Samanaikaisesti sahanpurun määrä vähenee ja leikkuunopeus kasvaa. Teräketju sopii terälevyyn, jossa on 1,3 mm:n uraleveys. Uusi .325” PRO tulee valikoimaan RS-, RM- sekä kultahammas teräketjuina ja on yhteensopiva uuden Light 04 –terälevyn kanssa.

Uudet STIHL teräketjut ja terälevyt ovat saatavilla keväällä 2020.

Lisätietoja:

STIHL Group

stihl.fi

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

moottorisaha moottorisahan huolto stihl teräketju terälevy


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: