Festoolin uusi akkuiskuruuvinväännin TID 18 kiertää ruuvia, ei rannetta

Talo

Akkuiskuruuvinväännin Festool TID 18 vakuuttaa uskomattoman kestävällä iskukoneistollaan ja valtavan pitkällä käyttöiällään. Uusimman sukupolven harjattoman EC TEC -moottorin ja 4,0 Ah Li-HighPower Compact -akun optimaalinen yhdistelmä takaa maksimaalisen tehon ja käyttöajan. Nerokas TID 18 kiertää ¼“:n istukallaan yksinomaan ruuvia – ei rannetta: tangentiaalinen iskukoneisto toimii ilman voimia syövää vastamomenttia. Lisäksi työkalun kevyt paino (vain 960 grammaa) mahdollistaa vaivattoman työskentelyn myös pitkäkestoisissa projekteissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uusi akkuiskuruuvinväännin TID 18 vakuuttaa käyttäjät uusimman sukupolven harjattomalla, uskomattoman voimakkaalla EC-TEC-moottorillaan. Tämä kompaktin kokoinen voimapaketti kerää lisäpisteitä erittäin kestävällä iskukoneistollaan – se on aina käyttövalmis pitkäikäisten laatuosien ansiosta. Uuden akkuiskuruuvinvääntimen kompakti koko mahdollistaa pitkäkestoisen, vaivattoman ja tarkan työskentelyn myös hankalissa kohdissa. Lisäksi uusi TID 18 kuuluu kaiken kattavan Festool Service -takuun piiriin. Tämä sisältää myös työkalun ja akkujen kolmivuotisen takuun.

Älykäs ja voimakas

Akkuiskuruuvinväännin TID 18 suoriutuu kaikista ruuvaustöistä erittäin tehokkaasti maksimaalisella 180 Nm:n vääntömomentillaan. Se tarjoaa jokaiseen ruuvaustehtävään täsmälleen sopivan tehon kolmen nopeusportaan ja materiaalin mukaisen työskentelyn takaavan älykkään T-käyttötilan ansiosta – lisäksi sen takaiskuton ja tangentiaalinen iskukoneisto suojaa rannetta. Älykäs ”T-käyttötila” tunnistaa itsekierteittävien ruuvien ruuvaustöissä peltilevyn ja puun rajakohdan ja säätää kierrosluvun automaattisesti sopivaksi. Kun käynnistät moottorin ja aloitat porausvaiheen pienellä vääntömomentilla, työkalu poraa tehokkaasti maksimaalisella kierrosluvulla ilman iskua. Heti kun vääntömomentti kasvaa ruuvausvaiheen alettua (=kierre uppoaa puuhun), työkalu vähentää automaattisesti kierroslukua ja aloittaa vasta sitten iskuruuvaamisen. T-käyttötilan lisäksi on käytettävissä vielä kolme muuta vaihdetta, jotka takaavat täsmälleen oikean kierrosluvun jokaiseen työtehtävään.

Kolmen vaihteen ja T-käyttötilan tarjoamat edut:

  • Suojaa ruuvin kannan murtumiselta
  • Suojaa ruuvin ylikiertymiseltä (”loputon kierre”)
  • Materiaalin mukaisen kierrosluvun valinta
  • Pienten ruuvien tarkka ruuvaaminen
  • Ruuvin tai asennusosan vaurioiden välttäminen

Optimaalinen ergonomia – yksityiskohtia myöten ajateltu

Uuden akkuiskuruuvinvääntimen muita etuja ovat sen optimaalinen ergonomia, kompakti koko ja keveys (vain 960 grammaa). Magneettinen ruuvikärkien säilytyspaikka on liitetty optimaalisesti vasemmalle ja oikealle työkalun alaosaan. Sivulla oleva syvennetty säilytyspaikka estää ruuvauskärkien tahattoman raapaisun. Kätevän vyöpitimen voi asentaa helposti oman valinnan mukaan vasemmalle tai oikealla puolelle. Optimaalisesti sijoitetun LED-työvalon avulla voit valaista työskentelyalueen ilman häiritseviä varjoja. Kaikki nämä ominaisuudet mahdollistavat helpon käytön – myös pitkäkestoisissa ruuvaustöissä tai pään yläpuolella olevissa työkohteissa. IMPACT-periaatteen ansiosta TID 18 ruuvaa ilman vastamomenttia niin, että saat tehtyä pitkäkestoisetkin työt erittäin vaivattomasti.

Akkuvoimaa jokaiseen käyttökohteeseen

Suurta tehoa vaativissa töissä 4,0 Ah Li-HighPower Compact -akku tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, kompaktin koon ja kevyen painon optimaalisen yhdistelmän. Jos halutaan käyttää tätäkin kevyempää työvälinettä, 3,1 Ah Compact -akku on oikea valinta yksinkertaisiin ruuvaustöihin. Uusi TID 18 tulee ammattiliikkeisiin huhtikuussa ja se on pakattu niinikään uuteen Systainer³-salkkuun.

Tekniset tiedot

Akun jännite 18 volttia
Vaihteet 3 + T-tila
Tyhjäkäyntikier. 1./2./3. vaihde 0 – 1200/0 – 2000/0 – 3200 min-¹
Maks. iskuluku 4.500 min-¹
Maks. vääntömomentti  180 Nm
Maks. ruuvikoko 8 x 220 mm (pehmeään puuhun)
Käyttötarvikkeen pidin 1/4″
Litiumioniakun kapasiteetti Akku  3,1/4,0 Ah
Paino litiumioniakun kanssa 1,3/1,5 kg

 

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

akkuiskuruuvinväännin akkuruuvinväännin Festool


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: