Fiksu suihkuratkaisu, sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone

Taiteoven ansiosta kylpyhuoneeseen saadaan lisää vapaata lattiatilaa silloin kun suihku ei ole käytössä. Forsa-sarjan eri malleja on myös mahdollista yhdistellä keskenään, jolloin sarjasta löytyy ratkaisu jokaiseen kylpytilaan, oli tila sitten suuri tai pieni.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää vapaata lattiatilaa

Fiksun taiteoven ansiosta kylpyhuoneeseen saadaan lisää vapaata lattiatilaa silloin kun suihku ei ole käytössä. Forsa-sarjan eri malleja on myös mahdollista yhdistellä keskenään, jolloin sarjasta löytyy ratkaisu jokaiseen kylpytilaan, oli tila sitten suuri tai pieni.

– Sekä profiilissä että saranoissa on fiksu nostotoiminto, jonka ansiosta ovet on helppo avata ja sulkea, sanoo Stefan Svensson Svedbergsiltä.

Joustavia ratkaisuja

Forsa-taiteovet voidaan koota usealla eri tavalla. Taiteovi voidaan esim. yhdistää kiinteään jakoseinään. Täydellinen ratkaisu kulmaan tai kahden seinän väliin. Jakoseinä on saatavilla leveyksissä 70, 80 ja 90 cm kirkkaalla lasilla. Profiileista löytyy vaihtoehdot matta-alumiini ja kiiltävä alumiini.

Suihkuseinä mittojen mukaan

Svedbergs tarjoaa asiakkaille myös mahdollisuutta rakentaa oman Forsa-taiteoviratkaisun.

– Olemme tehneet yksilöllisen ratkaisun tilaamisen helpoksi. Asiakas voi valita suihkuratkaisun mallin, lasin värin, profiilin värin ja suihkuseinien mitat, hehkuttaa Svensson.

Lisätietoja:

Svedbergs

www.svedbergs.fi

Svedbergs aloitti toimintansa peltisepänverstaana 1920 ja alkoi valmistaa uudentyyppisiä peilikaappeja vuonna 1962. Seitsemänkymmentäluvulla Svedbergs aloitti kylpyhuonekalusteiden valmistuksen ja kahdeksankymmentäluvulla tämän päivän suuntauksen; kehittää, valmistaa ja markkinoida täydellistä kylpyhuonetta tuotemerkillä Svedbergs. Yritys on Pohjolan johtavia kylpyhuonekalusteiden valmistajia ja kehittää jatkuvasti valikoimaansa vastaamaan kuluttajien tarpeita kylpyhuoneissa. Emoyhtiö Svedbergs i Dalstorp AB toimii Dalstorpissa, Västergötlannissa, missä suurin osa tuotannosta tapahtuu.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kylpyhuone kääntyvä suihkuseinä suihku suihkuhana suihkuratkaisu suihkuseinä suihkutila svedbergs taiteovi taittuva suihkuseinä


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: