MAINOS

Fiksun nurmikonhoidon seuraava taso – GARDENA robottiruohonleikkuri uudella LONATM Intelligence -älyteknologialla

Piha

Vuoden 2022 uutuus, tekoälypohjainen LONATM Intelligence, oppii ja kartoittaa yksilölliset pihat ja mukautuu niiden tarpeisiin. Teknologia on integroitu uusiin GARDENA smart SILENO city- ja smart SILENO life -robottiruohonleikkureihin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

LONATM Intelligence -teknologian (Localization & Navigation) avulla puutarhanomistajat voivat seurata ja hallinnoida uusia smart SILENO city- ja smart SILENO life -robottiruohonleikkureita edistyksellisellä tavalla. LONATM-ominaisuudet saa käyttöön GARDENA smart App -älypuhelinsovelluksella. GPS-teknologiaan perustuva LONATM kehittyy jatkuvasti ja tulevina vuosina odotettavissa on lisää mielenkiintoisia ja hyödyllisiä ominaisuuksia nurmikonhoitoon. 

Garden Mapping – LONATM-teknologian ansiosta leikkuri muodostaa kartoitustekniikan ja leikkuudatan avulla yleiskuvan koko puutarhasta, piirtää kartan ja käyttää sitä leikkuutoiminnassaan. Tämä virtuaalikartta näkyy GARDENA smart App -sovelluksessa, jossa käyttäjä voi hyödyntää sitä yksilöllisesti oman puutarhan tarpeiden mukaan. Virtuaalikartta näyttää koko leikkuualueen, mukaan lukien rajakaapelin, hakukaapelin ja latausaseman.

Zone Management – Vyöhykkeenhallintatoiminnon avulla on mahdollista määrittää helposti, kuinka usein mikäkin puutarhan alue tulisi leikata. Näin leikkuussa voidaan huomioida pihan erilaiset olosuhteet, kuten varjoisat alueet, joilla ruoho kasvaa hitaammin. Ne voidaan leikata harvemmin tai jättää kokonaan pois suunnitelmasta.

Area Protect – Aluesuojauksen avulla käyttäjä voi määrittää alueet, joita ei saa leikata, esimerkiksi kukkaniityt tai juuri kylvetyt nurmialueet. Tämä onnistuu sovelluksen avulla ilman rajakaapeleiden siirtämistä pihalla.

Location Tracking – Leikkurin sijaintia puutarhassa on helppo seurata reaaliajassa älypuhelinsovelluksen avulla – mistäpäin maailmaa tahansa.

GARDENA smart SILENO -robottiruohonleikkuria voi käyttää yhdessä muiden GARDENA smart -tuotteiden, esimerkiksi kastelujärjestelmän kanssa.

LONATM-teknologia on käytettävissä uusissa smart SILENO city- ja smart SILENO life -malleissa:

  • GARDENA smart SILENO city 500 m2 (Viitenro: 19602)
  • GARDENA smart SILENO life 750 m2(Viitenro: 19701)
  • GARDENA smart SILENO life 1 000 m2 (Viitenro: 19702)
  • GARDENA smart SILENO life 1 250 m2 (Viitenro: 19703)
  • GARDENA smart SILENO life 1 500 m2 (Viitenro: 19704)

Suositushinnat alkaen 1 199 € (GARDENA smart SILENO city 500 m2)

GARDENA, gardena.com

GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman kaikkea, mitä puutarhassa tarvitaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja ja järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. Yli 50 vuotta sitten perustettu, Ulmista Saksasta lähtöisin oleva GARDENA on johtava korkealaatuisten puutarhatyövälineiden tuotemerkki Euroopassa, ja edustettuna yli 80 maassa eri puolilla maailmaa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Gardena robottiruohonleikkuri tekoäly älykäs ruohonleikkuri