Finishfire Frame – kotimainen designtuote kotisi turvaksi

LämmitysTalo

Paloturvallisuusvälineiden ei tarvitse pilata sisustusta. Kaunis Finishfire Frame -kehys sijoitetaan näkösälle ja on siten myös käden ulottuvilla. Palon sattuessa sammuttimet löytyvät nopeasti omalta paikaltaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Finishfire Frame on tarpeellinen joka kodissa. Tuote on ainoa laatuaan, vastaavia tuotteita ei ole markkinoilla. Designia ja vastuullisuutta Suomesta, valmistetaan Forssassa. Suojattu keksintö. Suunnittelija Sanna Liimatainen.

Kehyksen Finishfire-logon paikalle voi vaihtaa taidetta oman maun mukaan. Kehys saatavilla mustana ja valkoisena. Valmistusmateriaali ohut pelti. Logo painettu irrotettavalle 3 mm muovilevylle, joka liukuu vertikaalisesti ulos kiskoilta. Levyn kääntöpuoli valkoinen, siihen voit kiinnittää kuvasi. Mitat 380x380x85 mm, kuva-ala 160×160 mm.

Mainio tuliainen, tupari- tai häälahja! Suomen Pelastusalojen Keskusjärjestö SPEK innostui uudesta paloturvallisuustuotteesta.

Myyntipaketissa mukana alkusammuttimet:

  • Sammutuspeite 120×180 cm
  • Tehokas, kevyt FirePal Kitchen –sammutusspray, jolla alkusammutus onnistuu myös lapsilta ja vanhuksilta. Paloluokat ABF + sähköpalot 1000V saakka. Valmistaja ruotsalainen yhteistyökumppanimme GPBM Nordic Oy.

OVH 100 € sisältää sammuttimet.

30.3.2017 lähtien myynnissä Vepsäläisellä ja esillä Mikkelin asuntomessuilla, Olokoto/Mammuttikoti.

Lisätietoja:

Finishfire

www.finishfire.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

alkusammutus Finishfire Frame paloturvallisuus sammutusjärjestelmä sammutuspeite tulipalo tulipaloriski


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: