Flexbox Oskar postilaatikko – suosikin uusi asu

Talo

Flexbox on kehittänyt yhden parhaimmista postilaatikko malleistaan ja lisännyt tukevan kehyksen mustasta pellistä luodakseen tiukan muodon.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tyhjentäminen tapahtuu etupuolelta ja mikäli haluat mahdollisuuden vaihtaa kylttiä Oskar on päivänselvä valinta. Oskaria saa neljässä eri värissä.

Siirry suoraan pakettipostilaatikko Oskariin.

Pakettipostilaatikon olemme rakentaneet vahvasta pellistä. Patentoitu varma luukku suurille paketeille ja tavallinen luukku päivittäiselle postille. Olemme valinneet Oskariin mustan kehyksen ja etuosiin valinnaisen valkoisen, vaaleanharmaan, punaisen tai vihreän värin luodaksemme erilaisen ulkonäön joka erottuu muista huvila-alueiden laatikoista.

Oskarissa on, kuten kaikissa muissa Flexbox postilaatikoissa, lukko joka voi olla joko auki tai lukittu ja lukko kestää hyvin murtoyrityksiä. Jakaushylly helpottaa päivittäistä tyhjentämistä. Varma tulevaisuuden paketti-postilaatikko, varmuusratkaisu joka on testattu Ruotsin teknisessä tutkimuslaitoksessa. Kun ostat laatikon saat valinnaisen kyltin,  jonka itse suunnittelet kotisivumme kylttipajassa.

Lisätietoja:

Flexbox Finland

www.flexbox.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.