MAINOS

Forbo esittelee uuden Marmoleum Click -linoleumilaatta malliston

Sisustus

Forbon uusi Marmoleum Click -linoleumilaattamallisto tarjoaa uusia värejä, kuoseja sekä uuden lankkukoon. Uusien design-ominaisuuksien lisäksi Marmoleum Click -mallistossa esitellään uusi patentoitu 5G-lukkoponttijärjestelmä, joka tekee asennuksesta entistä helpomman.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ekologinen designlattia

Marmoleum Click on valmistettu luonnonmateriaaleista ja sille on myönnetty Joutsenmerkki. Marmoleum Clickin runkona on vettä hylkivä HDF-levy, jossa on ääntä vaimentava korkkipohja ja 2,5 mm paksu Marmoleum-pintakerros. Marmoleum valmistetaan uusiutuvista materiaaleista, kuten pellavaöljystä, hartsista, puujauhosta ja juutista. Lisäksi se sisältää kalkkikivijauhoa ja väripigmenttejä, joissa ei ole lainkaan ympäristölle haitallisia raskasmetalleja. Linoleumi koostuu 97 % täysin luonnollisista raaka-aineista. Luonnolliset raaka-aineiden ansiosta lattia myös tuntuu ja näyttää luonnolliselta ja kestää hyvännäköisenä pitkään.

Helppo asentaa ja hoitaa

Uuden Välinge 5G -lukitusjärjestelmän ansiosta Marmoleum Click on entistä helpompi ja nopeampi asentaa. Asennukseen ei tarvita liimaa vaan laatat kiinnitetään yhteen klikkaamalla laatta kerrallaan, jonka jälkeen lattia on heti käyttövalmis! Marmoleum Clickin pinta on käsitelty ainutlaatuisella Topshield2 -pinnoitteella, jonka ansiosta lattia on erittäin kestävä ja helppohoitoinen.

Parannetut käyttöominaisuudet

Marmoleum Clickin käyttöluokitus on parantunut (luokka 33) ja mallisto sopii nyt myös erinomaisesti pienempiin toimistoihin ja myymälöihin. Mallistossa on myös 17 dB:n askeläänen vaimennus, joka vaimentaa tehokkaasti melutasoa.

Monimuotoisuutta sisustukseen

Marmoleum Click -mallistoa on saatavana 23 eri värissä, rauhoittavan neutraaleista eloisan rohkeisiin väreihin, joilla voit luoda kutsuvat ja persoonalliset tilat, jotka sopivat kotiisi ja elämäntyyliisi. Tämän lisäksi lattiaa on saatavana kolmessa koossa: 90 x 30 cm, 60 x30 cm sekä 30 x 30 cm. Malliston värit ja koot ovat yhdisteltävissä tarjoten rajattoman määrän yhdistelymahdollisuuksia.

Lisätietoja:

Forbo Flooring Systems

www.forbo.com/flooring/fi-fi/

Forbo Flooring Systems on osa maailmanlaajuista Forbo-konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Suomessa Forbo tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukkaissa linoleumi-, muovi-, tekstiili- ja sisäänkäynti lattianpäällysteissä yhdistyvät toimivuus, väri ja suunnittelu. Forbolta saa kaikkiin ympäristöihin sopivat ja kestävät lattianpäällysteet.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.