Forbo Marmoleum Striato -linoleumlattia mallistolle on myönnetty iF DESIGN AWARD 2016

Sisustus

Uusi, nykyaikaisista viivakuoseista koostuva Marmoleum Striato -linoleumimallisto on saanut iF DESIGN AWARD 2016 -palkinnon.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Marmoleum Striato on osa Forbo Flooringin linoleumilattia päällysteiden päävalikoimaa. Malliston 1950-luvun klassinen lattiadesign on siirretty nykyaikaiseen, luonnonmukaiseen lattiapäällysteeseen. Yksittäisten värisävyjen hienostunut soinnutus luo sävyjen ja runsauden maailman, joka syntyy luonnostaan linoleumin tuotantoprosessissa.

Marmoleum Striato -mallisto koostuu kolmesta osasta: Colour, Original ja Textura. Colour -valikoima tarjoaa mahdollisuuden käyttää selkeitä kuoseja värikylläisissä lattiaratkaisuissa, esimerkiksi kouluissa. Striato Original koostuu vuorostaan neutraaleista kuoseista, joiden sävyt ovat lämpimät ja värit trendikkään harmahtavat vaaleasta tummaan. Korostusväri luo kontrasteja viivakuviointiin, jolle löytyy aina yhteensopiva väri malliston monista muista väreistä. Striato Textura on kohokuvioitu viivakuosimallisto, joka saa lattiat elämään. Saatavana on kaksi abstraktia kohokuviokuosia; Flow, joka on selväpiirteisempi ja abstraktimpi sekä Driftwood, jonka ilme on rauhallinen ja harmoninen. Kohokuvioisissa pintarakenteissa on käytetty niihin soveltuvia kuoseja ja luotu siten huippumoderni lattiapäällyste.

Luonnollinen lattia, joka on luotu kestämään

Marmoleum on valmistettu luonnollisista, uusiutuvista raaka-aineista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Se ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä tai mineraaliöljyä. Sen valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat pellavakasvin siemenestä saatava pellavaöljy, sertifioiduista metsistä saatava puujauho sekä juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan. Marmoleum on testattu kaikkien tärkeiden maailmanlaajuisten kestävän kehityksen ekomerkkien mukaisesti ja sille on myönnetty mm. pohjoismainen Joutsenmerkki ja Blue Angel. Forbon linoleumi on lisäksi M1 -sertifioitu.

Forbo Flooring Systems on osa maailmanlaajuista Forbo-konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Suomessa Forbo tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukkaissa linoleumi-, muovi-, tekstiili- ja sisäänkäynti lattianpäällysteissä yhdistyvät toimivuus, väri ja suunnittelu. Forbolta saa kaikkiin ympäristöihin sopivat ja kestävät lattianpäällysteet.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.