MAINOS

Forbon uusi askelääntä vaimentava lattiamallisto

Sisustus

Forbon uudistunut Sarlon lattiamallisto tarjoaa monia uusia kuoseja ja värejä sekä omaa luokkaansa olevat akustiset ominaisuudet.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Forbon uudistunut Sarlon-mallisto tarjoaa monia uusia kuoseja ja värejä sekä omaa luokkaansa olevat akustiset ominaisuudet. Akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija ja meillä on yli 30 vuoden kokemus näiden valmistamisesta. Sarlon-julkitilamuovimallisto tarjoaa jopa 19 dB:n askeläänen vaimennuksen upeissa väreissä ja kuoseissa.

Tehokas askeläänen vaimennus

Forbon askelääntä vaimentava julkitilamuovimallisto on kehitetty ja testattu mahdollisimman tehokasta askeläänen vaimennusta ajatellen, vastaten samalla erittäin raskaasti kuormitettujen tilojen asettamiin vaatimuksiin. Sarlon-mallisto tarjoaa kaikkiin tiloihin sopivat ratkaisut: 15 dB ja 19 dB askeläänen vaimennuksella.

Askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys

Kaikissa tuotteissamme on huomioitu kaksi keskeistä kriteeriä: askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys. Sarlon 19 dB tarjoaa parhaat akustiset ominaisuudet kaikkiin tiloihin sekä painaumakestävyyden, joka on alan paras tämän luokan tuotteissa. Raskaasti kuormitetuissa tiloissa, pyörien rullaus on tärkeä ominaisuus. Sarlon 15 dB tarjoaa erinomaisen akustisen lattiapäällysteratkaisun yhdistettynä erittäin hyvään painaumakestävyyteen.

Forbon laajasta akustisesta julkitilamuovimallistosta löydät eri tiloihin sopivat ratkaisut.

Uusi design

Uusi Sarlon-mallisto on luotu asiakkaan tarpeita ajatellen. Se tarjoaa markkinoiden parhaan akustisen lattiapäällysteiden designin sekä erinomaiset askelääntä vaimentavat ominaisuudet. Mallistosta löydät monia näyttäviä kuoseja, laajan värivalikoiman sekä erittäin hyvät yhdistelymahdollisuudet.

Forbo Flooring Systems on osa maailmanlaajuista Forbo-konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Suomessa Forbo tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukkaissa linoleumi-, muovi-, tekstiili- ja sisäänkäynti lattianpäällysteissä yhdistyvät toimivuus, väri ja suunnittelu. Forbolta saa kaikkiin ympäristöihin sopivat ja kestävät lattianpäällysteet.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.