Free-punkkikarkote suojaa tehokkaasti punkeilta

Piha

Free-tuoteperheen uutuus Punkkikarkote tarjoaa tehokkaan suojan punkkeja vastaan jopa 8 tunnin ajaksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Punkkeja eli puutiaisia esiintyy ympäri Suomea. Niiden esiintyvyys korostuu erityisesti rannikko- ja saaristoalueilla. Punkit aktivoituvat ja lähtevät liikkeelle keväisin lämpötilan noustessa yli +5 °C. Punkkikausi Suomessa on pitkä, tavallisesti maaliskuusta lokakuuhun eli selvästi esimerkiksi hyttyskautta pitempi. 

Punkeilta ja niiden puremilta suojautumista voidaan tehostaa huomattavasti käyttämällä 
Free-karkotteita. Tuotteiden teho perustuu ihoystävälliseen IR3535-tehoaineeseen. 

Free-tuoteperheen uutuus Punkkikarkote tarjoaa tehokkaan suojan punkkeja vastaan jopa 8 tunnin ajaksi. Tuote soveltuu koko perheelle, niin pienille lapsille kuin vanhemmillekin. Mikä parasta, tuote on hajuton, eikä se ärsytä ihoa. Tuotetta voidaan suihkuttaa myös vesipesun kesäville tekstiileille. 

Punkki oleskelee aktiivisimmin kosteassa, korkearuohoisessa heinikossa sekä pensaikossa. Siellä punkki odottaa sopivaa hetkeä, jolloin se tarttuu ohi kulkevaan henkilöön ja takertuu kiinni. Punkit levittävät vakavia tauteja, Suomessa kaksi merkittävää ovat borrelioosi ja puutiaisaivotulehdus. Kun liikkuu alueilla, joilla punkkeja esiintyy, on syytä käyttää pitkälahkeisia housuja sekä pitkähihaista paitaa. Parhaimmat jalkineet ovat pitkävartiset saappaat. 

On hyvä muistaa, että punkki saattaa ryömiä vartalolla ja purra vielä useita tunteja ulkoilun jälkeen. Punkkialueella liikkumisen jälkeen onkin hyvä vielä tarkistaa iho ja vaatteet. Varsinkin lapsilla niskan alue ja hiuspohjan tarkastaminen olisi syytä tehdä huolellisesti. Aina kuitenkaan huolellinenkaan tarkistamainen ei auta, sillä punkit ovat kooltaan erittäin pieniä ja saattavat puraista nopeasti ja huomaamatta

Free-punkkikarkote (100 ml) 7,90 €

Lue lisää: www.free-karkotteet.fi 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.