MAINOS

Gardenan innovatiiviset uutuusvälineet helppoon puutarhanhoitoon

Piha

Vuosi toisensa jälkeen moni puutarhanomistaja kuluttaa paljon aikaa ja rahaa toimivien välineiden hankkimiseen. GARDENA lanseeraa puutarhassa viihtyville kekseliäitä uutuuksia, jotka tekevät puutarhanhoidosta entistäkin vaivattomampaa. Uudet ja monikäyttöiset kitkemistyövälineet mahdollistavat huolitellut piha-alueet ilman kemikaaleja. Puutarhan kastelu- ja puhdistustöistä huolehtivat päivitetyt RollUp-letkukelat ja luotettavat uutuuspumput.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

GARDENA combisystem 2in1 kiveysten puhdistusrauta on kätevä apuväline rikkaruohojen ja sammalen ympäristöystävälliseen poistamiseen eri muotoisista ja kokoisista raoista ja saumoista. Ohut kapea terä on ihanteellinen ahtaisiin saumoihin, kun taas avoin kulmikas terä auttaa puhdistamaan leveämmät välit.

Hinta noin 17 €.

GARDENA combisystem 3in1 kiveysten puhdistusharjassa yhdistyy kolme kätevää toimintoa. Välineessä on kestävä metallinen harjaosa ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät eri kokoisten välien puhdistamiseen. Metalliharja poistaa ja lakaisee sammalen tehokkaasti.

Hinta noin 22 € (ei sisällä vartta).

Uusi GARDENA-rikkaruohonpoistaja auttaa hävittämään rikkakasvit ja voikukat tehokkaasti ilman kemikaaleja. Patentoitujen terien väli on erittäin kapea, minkä ansiosta työskentely on tarkkaa ja maahan jäävät reiät ovat pieniä. Kitkemisvälineessä on erikoismuotoiltu kahva ja käytännöllinen metallinen jalkatuki, jotka tekevät työskentelystä helppoa.

Hinta noin 35 €.

GARDENA combisystem 2in1 möyhennin-harava helpottaa puutarhan kitkemistöitä huomattavasti. Se säästää selkää ja poistaa rikkaruohot istutusalueilta ilman voimakkaita kemikaaleja. Kaksiosaisessa välineessä on möyhennin, jota käytetään kitkemiseen ja mullan ilmaamisen, sekä harava, jolla rikkaruohojen poistaminen onnistuu ahtaistakin väleistä.

Hinta noin 13 € (ei sisällä vartta).

Uudet GARDENA RollUp -letkukelat varmistavat kätevän ja tilaa säästävän puutarhaletkun säilytyksen. Seinään ja maahan kiinnitettävien mallien innovatiivinen muotoilu ja kääntyvyys takaavat maksimaalisen liikkumisvapauden niin pienillä kuin suurilla puutarha-alueilla. Puutarhaletku on aina käyttövalmis: se vedetään
haluttuun pituuteen ja lukittuu automaattisesti lyhyin välein. Kun letkua nykäistään kevyesti, se kelautuu tasaisesti sisään koteloon RollControl-mekanismin avulla.

Letkukelat valmistetaan korkealaatuisista UV:n ja jäätymisen kestävistä materiaaleista. Kaikilla letkukeloilla on 5 vuoden takuu.

Seinään kiinnitettävät mallit, kääntyvät 180°

  • RollUp S (15 m): noin 100 €
  • RollUp M (20 m): noin 130 €
  • RollUp M/L (25 m): noin 170 €
  • RollUp L (30 m): noin 180 €
  • RollUp XL (35 m): noin 190 €

Maahan kiinnitettävät mallit, kääntyvät 360°

  • RollUp S (15 m): noin 120 €
  • RollUp M (20 m): noin 150 €

GARDENA tuo markkinoille 10 uutta puhtaalle tai likaiselle vedelle tarkoitettua uppopumppua. Yli 40 vuoden kokemus takaa GARDENA-pumppujen korkean laadun, innovatiiviset ominaisuudet ja erinomaisen suorituskyvyn.

Uutuusvalikoima sisältää kaksi innovatiivista 2in1-uppopumppua, GARDENA 19500 Aquasensor ja GARDENA 15000, joissa yhdistyy sekä puhtaan että likaisen veden tyhjennystoiminto. Tämä mahdollistaa yhden pumpun monipuolisen käytön lukuisissa kohteissa: rakennustyömaalla, lammikossa, uima-altaassa tai kellarissa. Toimintatila on helppo ja nopea vaihtaa likaisesta vedestä kirkkaaseen ilman käsien likaamista. Letkun liittäminen onnistuu myös vain yhdellä napsautuksella. Ruostumaton teräskotelo sekä akselin keraaminen pinnoite kolmoistiivistyksellä ja öljykammiolla varmistavat maksimaalisen kestävyyden ja pumpun pitkän käyttöiän.

Vuonna 2021 kaikille GARDENA-pumpuille myönnetään viiden vuoden takuu, kun ostaja rekisteröi tuotteen GARDENAn kotisivuilla.

  • 2in1-uppopumppu GARDENA 19500 Aquasensor: noin 160 €
  • 2in1-uppopumppu GARDENA 15000: noin 110 €

 

Oy Husqvarna Ab / GARDENA, (09) 2472 2630, gardena.com/fi

GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman kaikkea, mitä puutarhassa tarvitaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja ja järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. Yli 50 vuotta sitten perustettu, Ulmista Saksasta lähtöisin oleva GARDENA on johtava korkealaatuisten puutarhatyövälineiden tuotemerkki Euroopassa, ja edustettuna yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. GARDENA on osa Husqvarna Groupia.

Lähde: PerPr

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Gardena puutarhanhoito puutarhatyökalu puutarhatyökalut puutarhaväline puutarhavälineet