MAINOS

GARDENAn syysuutuudet tekevät lehtienkeruusta hauskaa

Piha

Syksy värikkäine lehtineen on monen lempivuodenaika, mutta samalla yksi puutarhan työläimmistä ajanjaksoista. Paksua lehtipeitettä ei kannata jättää nurmikolle, sillä se heikentää nurmikon talvehtimista. GARDENAn uusien työvälineiden myötä jopa tylsä lehtienkeruu voi nyt olla nopeaa, vaivatonta ja mukavaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Lehtien kerääminen on yksi aikaa vievimmistä puutarhanhoitotöistä syksyllä. Nyt työlään haravoimisen voi unohtaa, sillä GARDENA tuo
markkinoille uuden innovatiivisen lehtienkerääjän. Sen avulla lehtienkeruu onnistuu nopeasti, hiljaisesti ja vaivattomasti – käyttäjän selkää
sekä aikaa säästävällä tavalla.

Kätevän työnnettävän lehtienkerääjän avulla saa helposti kerättyä syksyn lehdet niin suurilta nurmialueilta kuin kulkuväyliltäkin – ilman kumartelua. Ergonomisella työntöaisalla varustettu kerääjä toimii ilman moottoria ympäristön ja naapureidenkin iloksi. Korkealaatuisesta muovista valmistetut harjakset harjaavat lehdet ja ruohosilpun keruupussiin, joka on helppo irrottaa ja tyhjentää. Harjasten korkeus on säädettävissä alustan mukaan. Lehtienkerääjä voidaan varastoida pystyasennossa, jolloin se vie vain vähän tilaa.

Uudelle lehtienkerääjälle on myönnetty viiden vuoden takuu.

Uusi GARDENA combisystem -haravalapio on kätevä työväline puutarhakauden moniin eri tehtäviin. Monikäyttöinen yhdistelmätyökalu mahdollistaa niin erilaisten materiaalien haravoimisen, nostelun kuin seulomisenkin. Lehtien, pensaiden leikkuujätteen tai ruohon ilmaussilpun kasaan haravoiminen ja nostelu sujuu kätevästi, ja työväline toimii myös mullan seulomisessa. Haravalapion avulla myös maahan pudonneet hedelmät, kuten pehmenneet pudokkaat, on helppo kerätä pois.

Käytännöllisen combisystem-liitoksen ansiosta haravalapio voidaan kiinnittää esimerkiksi puu-, alumiini-, teleskooppi- tai Ergoline-varteen. Vankka ja kestävä haravalapio on valmistettu korkealaatuisesta ja tukevasta muovista. Haravalapiolle on myönnetty peräti 25 vuoden takuu.

Lehtienkerääjän suositushinta 129 euroa

Haravalapion suositushinta 23 euroa (ei sisällä vartta)

GARDENA, gardena.com

GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman kaikkea, mitä puutarhassa tarvitaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja ja järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. Yli 50 vuotta sitten perustettu, Ulmista Saksasta lähtöisin oleva GARDENA on johtava korkealaatuisten puutarhatyövälineiden tuotemerkki Euroopassa, ja edustettuna yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. GARDENA on osa Husqvarna Groupia. 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Gardena harava haravalapio haravoida haravointi lehdenkerääjä lehtienkerääjä pihan syystyöt