Geberit Monolith -saniteettimoduulit vauhdittavat kylpyhuoneremonttia

Kylpyhuone

Geberitin muotoilustaan palkitut Monolith-saniteettimoduulit saavat toukokuussa uuden värisävyn, vaalean hiekan. Tuotesarjaan kuuluu säiliömoduuli wc-istuimelle sekä pesuallasmoduuli. Ne sopivat erityisen hyvin kylpyhuoneen saneeraukseen, sillä asennuksessa voi käyttää vanhoja vesi- ja viemäriliitäntöjä. Vanhanaikaiselle kylpyhuoneelle voi näin antaa helposti yhtenäisen modernin ilmeen seiniä ja lattioita piikkaamatta. Viimeisen silauksen sisustukselle antavat Geberitin uudet huuhtelupainikkeet, joista löytyy jopa aidolla kullalla päällystetty malli eksklusiiviseen makuun.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kulmikkuutta kylppäriin Monolithilla

Geberit Monolith -wc-moduuli kätkee sisälleen wc:n huuhtelusäiliön tyylikkään kulmikkaassa kuoressa. Asennus onnistuu yleensä vanhoihin vesi- ja viemäriliitäntöihin. Monolithiin voi yhdistää joko seinä- tai lattiakiinnitteisen wc-istuimen. Sopiva Monolith-malli ja istuin valitaan viemärin sijainnin mukaan. Monolith Plus -mallissa lisätoimintoina ovat integroitu hajunpoisto ja väriä vaihtava ComfortLight-valaistus, joka on mahdollista kytkeä automaattisesti päälle ja pois läsnäolotunnistimen avulla.

– Monolith-pesuallasmoduuli tuo kylpyhuoneeseen runsaasti säilytystilaa. Sen molemmilta sivuilta aukeaa ulos vedettävä hyllykkö, johon kosmetiikkatuotteet saa siististi piiloon. Näin kylpyhuone pysyy selkeäpiirteisenä. Pesuallasmoduuli on voittanut useita arvostettuja muotoilupalkintoja, kuten Red Dot Design Awardin ja If Product Design Awardin, kertoo Geberitin markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

Loppukeväästä Monolith-sarja saa uuden värisävyn. Lasiseen etupaneeliin voi nyt valita väriksi levollisen vaalean hiekan. Muut värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta ja tummanruskea umbra. Etupaneeli on valmistettu kestävästä turvalasista ja moduulien reunat harjatusta alumiinista. Moduulit voi yhdistää usempien valmistajien keraamisiin wc-istuimiin, pesualtaisiin ja hanoihin. Näin sisustuksen voi muokata oman maun mukaiseksi. Asennusta on nyt uudistettu entistäkin helpommaksi ja nopeammaksi.

geberit_sigma30_kaksoishuuhtelu_kromi_ja_mattakromi

Viimeinen silaus huuhtelupainikkeella

Seinä-wc:n huuhtelupainikkeiden muodoilla ja sävyillä voi korostaa tai tuoda kontrastia kylpyhuoneen sisustukseen. Geberitin laaja huuhtelupainikkeiden valikoima tuo valinnanvapautta suunnitteluun niin materiaaleissa, muodoissa kuin sävyissäkin. Kevään uusia painikemalleja ovat uusittu Sigma20 ja Sigma30.

– Molempiin voi hankkia lisävarusteena raikastinkehyksen, joka asennetaan huuhtelupainikkeen taakse. Sen avulla huuhtelusäiliöön voi pudottaa raikastinkuution, joka raikastaa wc:n jokaisella huuhtelulla, Laakso toteaa.

Sigma20-mallissa on kaksi erikokoista pyöreää kaksoishuuhtelupainiketta rinnakkain suorakaiteen muotoisessa laatassa. Erilaisia värivaihtoehtoja on seitsemän, muun muassa musta, valkoinen, kromi ja teräs. Suorakaiteen muotoa toistavasta Sigma30-mallista on saatavana kaksi versiota. Korkealuokkaisesta muovista valmistetussa kaksoishuuhtelupainikkeessa on kuusi eri sävyvaihtoehtoa. Yhden suuren painikkeen sisältävä malli on valmistettu ruiskuvalusinkistä, ja siinä on vettä säästävä huuhtele-stop-pysäytystoiminto. Huuhtelun voi pysäyttää kesken painamalla painiketta yläreunasta. Näyttävä uutuus on kullattu Sigma30-malli, jonka pinta on aitoa kultaa. Muita sävyvaihtoehtoja ovat valkoinen, harjattu teräs ja kromi.

Tuotetiedot:

  • Geberit Monolith -säiliömoduuli wc-istuimelle, hinta alkaen 860,50 €
  • Geberit Monolith Plus -säiliömoduuli wc-istuimelle, hinta alkaen 1793,83 €
    Mitat: korkeus 101 cm tai 114 cm, leveys 48 cm ja syvyys 10 cm
  • Geberit Monolith -pesuallasmoduuli, hinta alkaen 1705,11 €,
    Mitat: korkeus 114 cm, leveys 73 cm ja syvyys 10 cm
  • Sigma20-huuhtelupainikkeet (korkealaatuista muovia), hinnat alkaen 74,60 €
  • Sigma30-huuhtelupainikkeet, kaksoishuuhtelu, (korkealaatuista muovia), hinnat alkaen 80,58 €
  • Sigma30-huuhtelupainikkeet, yksi huuhtelu (ruiskuvalusinkkiä), hinnat alkaen 137,47 €

Jälleenmyynti:

Hyvin varustellut LVI- ja kylpyhuoneliikkeet

Lisätietoja:

Geberit Oy

puh. (09) 867 8450

www.geberit.fi

 

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden markkinajohtaja. Geberit toimii integroituna ryhmänä hyvin vahvasti paikallisesti suurimmassa osassa Euroopan maista ja toimittaa parasta laatua olevaa saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa. Yritysryhmällä on 35 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index). Geberit osti suomalaisen Sanitec-konsernin helmikuussa 2015.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.