MAINOS

Gourmet Range – kohti luovempaa ruuanlaittoa

Keittiö

Electrolux Gourmet Range – sarjan kodinkoneilla kotikokki voi lisätä luovuuttaan ja laajentaa osaamistaan.Ammattilaisten vaatimuksiin perustuvat keittiölaitteet tuovat kotiin ripauksen luksusta ja arkeen tehokkuutta. Gourmet Range -sarjan kodinkoneissa käytettävyys ja muotoilu kulkevat käsi kädessä. Kauniit ja elegantit laitteet ovat toiminnoiltaan huippuluokkaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Gourmet Range -sarjan tyhjiöpakkauslaitteella, vakuumipussilla sekä ProfiSteam SousVide –uunilla, voit valmistaa tyhjiökypsennyksellä eli Sous Vide -tekniikalla asteen tarkkuudella suussa sulavia herkkuja. 

Sous Vide  –tekniikalla valmistettava ruoka ja nesteet pakataan ilmatiiviiseen pakkaukseen ja kypsennetään vesihauteessa. Alhaisessa ja tasaisessa lämpötilassa valmistettu ruoka säilyttää ravinteet ja varmistaa parhaan maun. Kypsennyksen jälkeen esimerkiksi lihan voi vielä viimeistellä ruskistamalla.

egr_niclas_v7_frontend_web

Paistaminen nopeasti ja korkeassa lämpötilassa sopii lihalle ja vihanneksille, jolloin lämpö karamellisoi tuotteen pinnan ja vahvistaa tuotteen makua. Gourmet Range –sarjan Teppanyaki-keittotaso ja Planca-grilli antavatkin mahdollisuuden nostaa ruokasi uudelle tasolle.

Gourmet Range –sarjasta löytyy kodinkoneet eri tarpeisiin ja erikokoisiin keittiöihin. ProfiSteam SousVide –uunin lisäksi valittavana on pyrolyysiuuni sekä monitoimiuuneja. Sekä ProfiSteam SousVide- että monitoimiuunit on saatavana myös pienikokoisina vaihtoehtoina, jolloin huippuluokan laitteita voi sijoittaa pienempäänkin keittiöön. Keittotasoista valittavana on induktio- tai kaasukeittotaso ja lisämoduuleja saa Teppanyaki-, tai wokkikeittotasoista. Tuotevalikoista löytyy myös lämmityslaatikoita, CombiVac Sealer –tyhjiöpakkauslaite, kylmälaitteita, lämpölamppu sekä astianpesukone.  Monipuolisilla ja laadukkailla Electrolux Gourmet Range –kodinkoneilla tavallinen kotikokki voi muuttua mestarikokiksi.

Electrolux Gourmet Range –sarjan tuotteita jälleenmyy Topi-Keittiöt Oy. Lokakuun aikana järjestetään Topi-myymälöissä Oulussa, Turussa ja Espoossa Gourmet Range  –ilta, joissa ruuanlaitosta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan laitteisiin paremmin ja nauttimaan Gourmet Range –laitteilla valmistettuja herkkuja.  Lappeenrannassa ja Kuopiossa Gourmet Range  –illat järjestetään myöhemmin. 

Lisätietoja:

Topi-Keittiöt Oy

www.topi-keittiot.fi
 
Topi-Keittiöt Oy – tutummin Topi. Olemme valmistaneet suomalaisille laatukeittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita jo yli 75 vuotta. Vuonna 1939 Toivo Ojala perusti Kalajoelle pienen puusepänverstaan, joka on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kiintokalustetehtaista ja kotimaisen keittiösuunnittelun edelläkävijöistä.

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

keittiö keittiökoneet keittiölaitteet kodinkone